Футбол. Ліга Європи. Шахтар громить Гент, Зоря програє Феєнорду (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Шахтар громить Гент, Зоря програє Феєнорду (відео)

Фонсека перемагає

Єврокубковий тиждень підійшов до свого логічного завершення. Вчора відбулися матчі третього туру під назвою – Ліга Європи.

А, як відомо, участь в ньому приймають два українські клуби: луганська Зоря та донецький Шахтар, які грали, відповідно з нідерландським Феєнордом та бельгійським Гентом.

Зіграли наші команди по-різному. Та, про все по-порядку.

Розпочнемо з донецького Шахтаря. Чесно признаюся навіть не пригадую, щоб останнім часом «гірники» грали так потужно. Суперник то був також не простий.

Гент зараз набрав ходу й фахівці схилялися до того, що перемогти його Шахтарю буде вкрай важко. Погоджувалися з ними й букмекери, які давали перед грою досить високий коефіцієнт – 1,5 на перемогу нашої команди.

Та, як показала гра, боротьби на полі фактично не було. За цілий матч гості завдали по наших воротах лише один удар в площину воріт. Само собою, що й голів бельгійці також не забивали.

Чого не скажеш за Шахтар, якого прорвало і то так добряче. Голи Коваленка, Ферейри, Бернарда, Тайсона та Малишева зуміли зробити підсумковий рахунок в зустрічі 5-0 на користь команди з України.

Після гри стало відомо, що саме ця звитяга дозволила «гірникам» достроково забезпечити за собою вихід з групи. Тепер вже можна й буде пограти у своє задоволення. І це за три тури до завершення групового турніру.

Також читайте:   Результати жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Інший настрій вчора був у вболівальників та гравців луганської Зорі. Команда, яку тренує Юрій Вернидуб поїхала грати в гості в Роттердам до місцевого клубу – Феєнорд.

Знову українська команда продемонструвала хороший змістовний футбол, але одна помилка в захисті вирішила результат цього двобою.

0-1 – поразка Зорі, яка ставить фактично хрест на бажанні луганчан вийти з групи. Хоча, все ще можливо перевернути з ніг на голову. Головне зараз – це перемогти в наступному турі вдома все той же Феєнорд і не програти на виїзді Фенербахче.

А там і Манчестер може приїхати в Одесу другим складом. Тому, треба грати кожен поєдинок на перемогу.

Поки що єврокубки беруть паузу, щоб вже 3 листопада вернутися знову. Шахтар поїде грати в гості до бельгійського Гента, а от Зоря прийматиме вдома Феєнорд.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашніх поєдинках за участю українських команд:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*