Футбол. Відбір до ЧС-2016. Туреччина – Україна. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Відбір до ЧС-2016. Туреччина – Україна. Анонс

Туреччина - Україна

Признаюся відверто, скучнувато якось зараз без футболів. Воробус вже звик до єврокубкових матчів всередині тижня, а на вихідних в національних чемпіонатах.

Пауза ж пов’язана у зв’язку з тим, що в ці дні національні збірні будуть проводити поєдинки відбору на чемпіонат світу-2018, що пройде на полях Росії.

Тому, якби ми цього не хотіли, а приходиться перемикатися на матчі збірних. І вже сьогодні на збірну України очікує матч проти Туреччини, який підопічні Андрія Шевченка будуть проводити навиїзді.

Чого слід очікувати від цієї гри, традиційний прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Розпочну з того, що збірна України пише нову історію. Ера Блохіна, Фоменка позаду й зараз у керма команди легендарний нападник – Андрій Шевченко, який поки що стартував з нічиєю у матчі з Ісландією.

В цій грі наша команда аж такої яскравої гри не показала. Тим не менше, якби тоді Коноплянка зумів забити пенальті наприкінці гри, то зараз я б таким песимістом не був.

Чого слід очікувати від гри в Туреччині?

Перш за все – це шаленої підтримки вболівальників місцевої збірної. Там завжди грати важко й, думаю сьогодні легко точно не буде.

По-друге, очікую кращої гри від України. Це вже не прем’єрна гра де всі хвилювалися. Якщо ми хочемо кудись виходити, то треба очки брати й то не одне, а три.

Також читайте:   Перша ліга України: чотири претенденти на перемогу

Група рівна, поки що всі мають по одному балу й вся боротьба ще попереду.

Подейкують, що не зіграє сьогодні захисник – Ракицький. Та й без нього є його кому замінити.

Той же Бутко який почав клас гри показувати. Цікаво де його дінуть коли одужає після травми – Срна, але це вже справи клубні.

Статистика

Грала Україна з турками рівно шість разів. І лише в одній грі синьо-жовтим вдалося перемогти й то перемогти так впевнено. Ще раз була зафіксована нічия, у решті матчів ми програли.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то сьогодні я буду стриманим й скажу, що гра завершиться внічию або 0-0, або ж 1-1.

Швидше за все команди обміняються голами.

Чекаємо гри, а поки що, насамкінець, нагадую, що поєдинок між збірними України та Туреччини розпоxнеться о 21 годині 45 хвилин і пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «Україна».

Вболіваємо за синьо-жовтих разом, а вже завтра очікуйте детальний звіт про цей матч від автора блогу – Ігоря Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*