Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна 3:0 Косово (відео) - Блог про Львів

Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна 3:0 Косово (відео)

Україна-Косово

На вихідних що минули не було звичних футбольних поєдинків у національних чемпіонатах. Пов’язано це з тим, що відбіркові поєдинки на чемпіонат світу, що у 2018 буде відбуватися в Росії проводять національні збірні.

Україна не стала виключенням й після втраченої перемоги над Туреччиною, на підопічних Андрія Шевченка очікував домашній поєдинок проти команди Косово.

Щоправда, у зв’язку з тим, що наша держава не визнає незалежність цієї країни, цей поєдинок ми проводили на нейтральному полі, а точніше у Кракові (Польща).

Прогнозовано синьо-жовті перемогли, але вікторія дала нам не легко, а з проблемами.

Вже, традиційно, всіх моментів зустрічі описувати не буду, а зосереджуся на цікавинках.

Підтримка нашої збірної

Наша федерація «завтикала» й українським фанам було виділено на стадіоні лише 999 квитків. Це мізер. Багато хто приїхав на гру, але потрапити так і не зумів. Будемо мати урок на майбутнє.

Гра збірної України

Багато рухалися, атакували, били по воротах, але в захисті все рівно є проблеми. Якби на 80-й хвилині гравець Косово не влучив у поперечину, а забив гол, то було би ой як не солодко. І невідомо чи Україна би зуміла після такого відігратися.

Також читайте:   Стартує новий футбольний сезон в Україні

А так нас пронесло, згодом Ярмоленко та Ротань поставили фінальну крапку в зустрічі й на цьому все завершилося.

Гра збірної Косово

Чимось аж таким не здивувала. Протягом усієї гри суперник переважно захищався й окрім моменту, коли м’яч влучив у поперечину більше нічим вони не запам’яталися.

Це відвертий аутсайдер групи й прохідна команда. Дивно мені як у минулому турі на перемогу Хорватії саме якраз проти Косово букмекери виставляли такі високі коефіцієнти.

Що далі?

А далі рівно через місяць на синьо-жовтих очікує не менш важкий завершальний поєдинок у цьому році проти збірної Фінляндії. Гра буде відбуватися в Одесі й якщо ми хочемо кудись потрапити, то треба неодмінно брати очки. Конкуренти не сплять, а перемагають.

Та ж Ісландія вчора по всіх статтях перемогла Туреччину з рахунком 2-0, перемогли й хорвати.

Вболіваємо за Україну разом, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому матчі між нашою збірною та збірною Косово:

P.S. На днях спробую написати спеціальний пост із календарем усіх матчів української футбольної дружини:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*