Футзал. Кубок УЄФА. Енергія програє ЕТО Футзал Дьор й покидає турнір - Блог про Львів

Футзал. Кубок УЄФА. Енергія програє ЕТО Футзал Дьор й покидає турнір

Енергія знову програє

Вчора у місті Львові завершувалися змагання Кубка УЄФА з футзалу.

Як відомо, за вихід в елітний раунд змагань між собою зустрічалися: наша львівська Енергія, Брезьє Марибор – Словенія, Кремлін-Бісетр Юнайтед –Франція та ЕТО Футзал Дьор – Угорщина.

Перед останнім днем змагань шансів в нашої команди фактично не було. А все тому, що «енергетики» поступилися фактично у ключовому матчі за вихід з групи словенській команді – Марібор з рахунком 2-6.

І тому, щоб пройти далі нам треба було перемагати свого суперника – угорський клуб Дьору з різницею у чотири м’ячі.

Варто зазначити, що на французів ніхто не сподівався. А саме вони могли допомогти Енергії. І варто сказати, диво таки сталося. Гравці Кремлін-Бісетр, які у перших двох матчах не показали взагалі нічого вийшли на гру й продемонстрували, що вони також чогось вартують.

По ходу матчу словенці перемагали, але завдяки п’ятому польовому гравцю французи зуміли не те що зрівняти рахунок в матчі, й перемогти.

Що це означало для нас?

А те, що якщо Енергія грає як мінімум внічию, то саме вона й ЕТО футзал Дьор виходить у наступний раунд змагань.

Здається нічого складного нема. Тим більше, що суперник був явно не вмотивований. Угорці ще у минулому турі пройшли далі й фактично матч з Енергією був для них товариський.

Також читайте:   Друга ліга України. ФК «Мостиська - 1» - ФК «Галицька здоба». Анонс

Та, Дьору на чолі з іспанським спеціалістом це не завадило вийти на гру й продемонструвати хороший рівень гри й, зрештою перемогти.

Десь можливо вплинула на гру Енергії втрата капітана – Андрія Федюка, який травмувався вже на початку гри. Але, що вже поробиш. Замість нього на майданчик вийшов Віталій Багряк і команда пробувала здобути необхідний для себе результат.

По ходу гри львівська команда двічі програвала, зусиллями Миколи Грицини та Тараса Кузя відігрувалася.

Проте, це був явно не наш день. За 3 хвилини до завершення гри гості пішли у ва-банк випустивши п’ятого польового гравця й ця тактика дала свої плоди.

Дивно мені чому наш тренер не випускав того ж таки п’ятого у відповідь. Хоча б для того, щоб банально потримати м’яч та вбити час.

Як то кажуть, що маємо – те маємо.

Угорці перемагають й чим дуже допомагають словенцям, які всіма можливими шляхами вболівали за ЕТО Дьор Футзал.

І саме Марібор також проходить далі.

Енергія ж залишається ні з чим…. Прикро…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*