Футзал. Кубок УЄФА. Поразка від Марібору фактично ховає надії Енергії пройти в наступний раунд змагань - Блог про Львів

Футзал. Кубок УЄФА. Поразка від Марібору фактично ховає надії Енергії пройти в наступний раунд змагань

Енергія - Марібор

І знову про футзал, адже в ці дні у місті Львові триває основний раунд Кубка УЄФА по цьому виду спорту.

Приємно, що участь у ньому приймає й українська команда – а в даному випадку львівська Енергія.

Після вчорашньої звитяги над французьким клубом – Кремлін-Бісетр Юнайтед, на сьогоднішній матч проти словенського клубу – Марібор наша команда виходила з єдиною метою – перемогти й забезпечити собі путівку в елітний раунд.

Знали б тоді наші гравці, що статися цьому так і не вдасться й тепер шанси потрапити в наступний раунд змагань виглядають дуже мізерними.

Та, про все по-порядку.

Тепер вже такий світ, що досить багато чого знають букмекери. І часто глянувши на їх котирування можна припустити якого рівня команди. Так от, що вчора, що сьогодні на перемогу Енергії були однакові коефіцієнти.

Всі прекрасно знають як вчора завершилася гра (перемога львівської команди з рахунком 4-1. – авт. ). Тому десь і в звітній грі вболівальники Енергії очікували на перемогу своїх улюбленців.

Не склалося… Ніби господарі паркету розпочали гру добре, багато контролювали м’яч, але до особливих моментів то гра не доходила. Чого не скажеш за гравців Марібору, які поступово заволоділи територіальною ініціативою і раз за разом почали турбувати кіпера – Кардаша.

Також читайте:   «Галицька здоба» в 1/8 фіналу Кубка України

До пори, до часу Володя рятував свою команду, але словенці таки зуміли розпечатати наші ворота. Зробили вони це зі стандарту й гол видався на славу.

І поки «енергетики» приходили до себе, то отримали ще й другий та третій голи у свої ворота.

Все-таки, вважаю, що тренер – Легчанов міг би взяти тайм-аут, коли бачив що гра не йде, але він цього не зробив й за поплатився.

У другій 20-ти хвилинці ніби Легендзевич дуже швидко забиває один м’яч, здається може бути камбек, але дитячі помилки в захисті перекреслюють всі надії вболівальників Енергії.

Гості виглядали краще як фізично, так і тактично. Чого вартує епізод в 2 таймі, коли перемагаючи свого суперника з різницею в три м’ячі тренер Марібора випустив 5-ого польового гравця щоб потримати м’яч і вбити час.

І це їм вдалося. У підсумку перемога чемпіона Словенії з рахунком 6-2 і питання виходу Енергії в наступний раунд змагань стає дуже проблематичним.

Тепер щоб виконати це завдання «енергетикам» треба вигравати у команди з Угорщини – ЕТО Футзал Дьор з різницею у 4 м’ячі або ж сподіватися що сьогоднішній наш суперник втратить очки в матчі з французами. Тоді й взагалі нас влаштує будь-яка перемога.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*