Останні теплі дні - Блог про Львів

Останні теплі дні

Тепло

Неділя… Останній день перед черговим робочим тижнем.

Тому, моя вам порада, користувачі блогу Воробуса, читаємо нову публікацію й виходимо гуляти, адже сьогодні фактично останній теплий день осені.

Все йде до того, що температура повітря більше двадцяти градусів вище нуля підніматися більше не буде в цьому році.

З чого такі висновки?

Як завжди, автор блогу довіряє сайту пана Марсело .

А він, до слова, сигналить про те, що вже від завтра на жителів Львівщини й не лише очікує істотне похолодання й, увага, дощі. Незначні, але все ж.

І якщо температура повітря зараз (2 жовтня 2016 року 13 година дня) коливається в районі 22 градусів вище нуля, то завтра стовпчики термометрів опустяться до + 16-+17 градусів вдень і до +11-+12 градусів вночі.

Справжній холод же очікується з середи. Тому, якщо у вас на роботі ще не палять, то одягайтеся добре, щоб не замерзнути.

В цей день температура повітря опуститься до +5 градусів тепла вдень, будуть падати серйозні дощі. В Карпатах, для прикладу, в Сколе очікуються снігопади.

Тому, якщо ви планували піти в ці дні в похід, відкладіть його на більше кразі часи, адже спати при морозі й снігопаді на вулиці – це якось дико.

Також читайте:   Друзі-порадники. А чи потрібні вони взагалі?

Вночі очікуються заморозки до 1-2 градусів морозу.

Чи довго будемо спостерігати таку погоду? Фактично до наступних вихідних кожного дня падатиме дощ й температура повітря більше як до 10 градусів з позначкою плюс підніматися не буде.

І лише після 13 жовтня очікується незначне підвищення температури й фактично бабине літо.

Також звертаюся до любителів грибів. Так от, поки нема морозів треба ловити теплі дні й одразу ж після дощу їхати в ліс збирати лісові дарунки.

Їх зараз, кажуть, аж таких нема, але чує моє серце, що як тільки лише почне падати дощ, то вони одразу ж з’являться й з морозами зникнуть.

Буквально два-три дня гриби можуть бути. А потім обморозяться. Вони ж як і люди чутливі до холоду.

А на свято захисника України (14 жовтня) мають з’явитися опеньки. Минулого року Воробус саме в цей день назбирав грибів багацько.

Поки що на цьому Воробус ставить крапку і йде гуляти, щоб вже ввечері повернутися із новими враженнями від побаченого.

Залишайтеся з нами і файних всім вихідних.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*