Стилі переписування в Інтернеті - Блог про Львів

Стилі переписування в Інтернеті

Смайл-язичок

Колись Ігор Воробус частіше спілкувався з людьми через мережу інтернет. Роки минули й все менше часу почав приділяти увагу перепискам. Хоча, час від часу таке трапляється.

У статті нижче спробую поділитися досвідом переписування з людьми, а саме: хто може з тобою переписуватися, стиль написання, що означають смайли й так далі.

Розпочну з того, що таки краще спілкуватися наживо. Чому так? Тому що по той бік екрану може вам писати будь-хто, хто має доступ до комп’ютера. І логін з паролем тут не завада. Багато хто, особливо дівчата, часто не розлогінюються.

Ваш автор, звісно, що стиль написання однієї людини від іншої може відрізнити. Якщо бути надто уважним, то можна «спалити» співрозмовника по кількох фразах.

Задайте людині таке питання, на яке не зможе відповісти ніхто з, наприклад, тих же родичів. Останнім ж дуже цікаво хто що пише, як і співробітникам.

Найбільше мені в цьому всьому подобається процес кидання один одному смайлів. Інколи вони доречні, а інколи їх просто ставлять тому що треба щось відписати співрозмовнику.

Про кілька з них розповім.

Такий популярний смайл як:

смайлик

Дехто каже, що він означає сором’язливість. Воробус так не думає. Якщо, особливо, вам його кидає дівчина, то це означає:

Також читайте:   Блог Воробуса знову топ-блог

– вона з кимось ще переписується і щоб підтримувати розмову змушена на деякий час його кинути;

– тебе культурно посилають далеко. Типу вже набридло відписувати, прямим текстом писати не хочеться що набрид і кидається смайл;

– не знає що відписати. Також, як варіант.

Ще й такий популярний смайл як-язичок (головне фото)

Що він означає:

– тебе підколють й далі хочуть спілкуватися;
– фліртують (якщо це дівчина), кажуть щоб заздрив (якщо хлопець).

Якщо кидають інші смайли, то людина приділяє тобі велику увагу. Знайти особливий серед великої кількості не так то просто. Треба час, а це вже не кинути що-небудь.

А ще у процесі переписування люд дотримується певних правил. Наприклад, Ігор Воробус любить писати грамотно. Помилок у словах стараюся недопускати.

Чого не скажеш про інших дописувачів. Інколи як глянеш на це все, то думаєш куди ти потрапив.

Висновок публікації – намагатися більше спілкуватиcя вживу. А переписування в інтернеті – це так, коли ліньки виходити з дому або ж ви далеко.

Хоча, того ж таки мікрофону чи веб-камери ніхто не відміняв.
Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 27.10.2016 пише:

    мені наприклад чим далі тим більше влом кидати смайли, бо якісь нестандартні треба гортати-шукати, а кидати одні і ті самі якось не комільфо. так шо сидіть гадайте з якою емоцією я це написав

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*