Вадим Каганов: “Вперше місто Рига прийме етап Європейської ліги серед ветеранів” - Блог про Львів

Вадим Каганов: “Вперше місто Рига прийме етап Європейської ліги серед ветеранів”

Каганов

12 листопада 2016 року в Ризі пройде II етап “Європейської ліги ветеранів”.

У зв’язку з цією подію, прес-аташе “ЕЛВ” Іварс Балодіс поставив ряд запитань президенту Ліги Вадиму Каганову.

-Як виник варіант з Ригою. Чи проводилися до цього турніри під егідою “ЕЛВ” в столиці Латвії?

Спочатку ми повинні були грати в Вільнюсі. Але виникли технічні проблеми, які вплинули на проведення етапу в Литві. Спасибі хлопцям з калінінградської “Балтики”, які підказали варіант з Ригою. У столиці Латвії ми будемо грати вперше. Гарне місто, що має давні футбольні традиції. Думаю, що проведення етапу в Ризі буде тільки сприяти популяризації ветеранського футболу та “Європейської ліги ветеранів”, розширенню контактів і зміцненню дружби між різними народами.

-Хто допомагає проводити Ризький етап?

Євроліга має багато партнерів. Наприклад в Бресті це “Брестський ЦУМ” і Президентський спортивний клуб, в Калінінграді – футбольний клуб “Балтика”, в Польщі – винний бренд Winnice Jaworek і торгова марка Tarczynski, в Лієпаї – Лиепайская міська дума.
Радий, що нам вдалося залучити надійного партнера і співорганізатора проведення Ризького етапу. Ним став відомий спортивний бренд “JOMA”, який бере на себе всі питання, пов’язані з проведенням етапу.

-Є вже інформація по учасниках II етапу?

Також читайте:   Чому варто купити своїй дитині ролики?

Так звичайно. Адамс (Брест), Легіон XXI (Київ), Aris (Вроцлав / Лешно), Балтика (Калінінград), ФК “Лієпая” (Лієпая), TUMA (Вільнюс), СК “Бабіте” (Бабіте). Поки 7 команд з 6 країн. Можливо до нас приєднається ще один клуб з Риги.

-Відомий графік проведення II етапу?

12 листопада ми граємо в передмісті Риги на стадіоні спортивного клубу “Бабіте”. З 10.00 до 15.00. Так що о 15.00 дізнаємося ім’я чемпіона “Європейської ліги ветеранів” сезону 2016 року. На наступний день в Ризі пройде матч між збірною Євроліги і збірної ветеранів Риги. Причому за збірну Євроліги гратимуть ветерани з 6 країн!

Які плани на наступній сезон?

11 листопада в Ризі відбудеться засідання Ради “Європейської ліги ветеранів”, на якому обговоримо проведення сезону 2017 року. За попередньою інформацією, етапи можуть пройти в Вільнюсі та Вроцлаві. Є цікава пропозиція з Молдови. Якщо команда з цієї країни приєднається до “ЕЛВ” – можливий варіант з проведенням етапу в Кишиневі. Ветерани з Німеччини та Грузії цікавляться нашим турнірам. Думаю, що кількісний склад Ліги і географія учасників збільшиться. Також влітку 2017 року Києві під егідою “ЕЛВ” пройде міжнародний ветеранський турнір, в якому візьмуть участь команди з 8 країн.

Автор статті: Прес-служба АФЛУ.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*