Як Воробус ходив на відкриття ТЦ “Victoria Gardens” (відео) - Блог про Львів

Як Воробус ходив на відкриття ТЦ “Victoria Gardens” (відео)

Воробус і Вікторія Гарденс

Як і обіцяв, вчора ввечері вибрався з дому й сходив на відкриття ТЦ “Victoria Gardens” – найбільшого торгово-розважального центру в Західній Україні.

Людей, звісно, що там було багацько, тому й проблеми з доїздом також довелося на собі відчути.

Але, про все по-порядку.

Отож, свою подорож у “Victoria Gardens” розпочав з площі Галицької Саме звідти мала курсувати маршрутка №45, яку продовжили з вулиці Симоненка.

Приходжу на площу Галицьку й на зупинці зустрічаю велику кількість людей. Це переважно молодь, яка лише й говорить про торгово-розважальний центр. За декілька хвилин приїздить транспорт і ми їдемо.

Під’їжджаючи до перехрестя вулиць Наукової та Кульпарківської (саме там розташований новий ТЦ) одразу ж помічаю велику кількість корків. Сьогодні тут людно.

Не подобається те, що, де-не-де, при підході до “Victoria Gardens” на тротуарах є болото. Розумію, що падав дощ, але ж це якось треба було врахувати.

Та, менше з тим. Минаю велику відкриту парковку й потрапляю всередину. Перше враження – що я потрапив на якийсь великий корабель. Приміщення торговельного центру дуже велике, народу не менше.

Посередині стоїть сцена на якій потім буде виступати співачка – Джамала. Я ж з друзями поки її залишаю і йду на екскурсію далі.

Що кидається в очі, так це велика кількість не відчинених магазинів і пафос тих, які вже працюють. Для прикладу зайшли в один із них, а там ціни на зимові куртки від 6000 гривень. Нічого собі так правда?

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Йдемо далі…

Генделики. Їх також не так багато відчинено, а ті що працюють мають фурор. Народ масово щось їсть. Вдома не поїли чи що? ))))))))))

Вбиральня… Як і в інших ТЦ вона досить так пристойна. Єдине, що черга в жіночу була велика. Ну, це ж жінки.

Проте, знайти вбиральні не так то просто. У “Victoria Gardens” нема жодних вказівників, як в тому ж таки ТЦ «Форум». Людина приходить, дивиться на схему й розуміє куди їй треба йти.

Розваги. В кінотеатр не потрапив по причині що він поки що ще не працює. Чого не скажеш про боулінг та більярд.

Воробус також вирішив згадати молодість і «поганяти» шари . Поступився своєму супернику. Але, як кажуть, головне участь.

Виходимо із розваг і потрапляємо на великий супермаркет «Сільпо». Він діючий і це є фішкою закладу.

Згадую за виступ Джамали. Її концерт розпочався близько 21 години й викликав ажіотаж.

Люд стояв де лише міг, а завершився її виступ близько 22 години 30 хвилин піснею «Шлях додому».

А ще сподобалися мені імпровізовані сади в яких відвідувачі могли зробити фото.

Завершувалася моя прогулянка “Victoria Gardens” добиранням додому. Уявіть собі концерт завершився і весь народ масово почав їхати в свої тенета. А транспорту то було мало…

Більше фото з відкриття можете переглянути тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Юрко 30.10.2016 пише:

    сільпо не ашан … але також добре

  2. Юрко 02.11.2016 пише:

    твої дописи мене так надихнули, що я вчора попри лєнь і сильний хронічний недосип (я не жаліюсь, вже звик) таки поїхав на розвідку. Скажу таке – там пахне Німеччиною 🙂 лол . Але ціни в сільпо засмутили. Тому ніц там не купив, перейшовся до Ашану ну і там вже традиційео отоварився 🙂 такі діла ось …

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*