Як змінитись у кращу сторону, щоб більше не злити свого хлопця?

Якщо все не так

Черговий день триває, а це означає, що, прийшовши з роботи додому, Ігор Воробус починає оновлювати блог, який ви зараз читаєте.

І перше про що ми будемо говорити, так це про проблеми стосунків дівчат та хлопців. Так, так, вони були колись, є зараз, і будуть, мабуть, ще не одне століття, адже ми їх любимо, а вони аналогічно люблять нас.

Тим не менше, робити довгих вступів я не буду, а скажу, що до нас в редакцію прийшов лист в рубрику «Запитай у Воробуса» від людини, яка назвала себе – Марина.

Далі цитую її послання: «Як змінитись у кращу сторону, щоб більше не злити свого хлопця? як перестати брехати і без причин починати сварки? як позбутися егоїзму? як втримати стосунки які розвалюються через вину дівчини?».

Запитання досить таки цікаве, тому спробую на нього відповісти.

Звісно, було би добре якби свою точку зору ще й висловила дівчина, але вже що маємо, те маємо.

Перш за все хотілося би дізнатися, а скільки вам, Марино, років. Якщо ви ще зовсім юні, то й не слід собі сильно заморочувати голову цими проблемами.

Щось не влаштовує – розійшлися й на всьому. Якщо ж роки вже не юні й ви давно зустрічаєтеся, то треба думати як саме розв’язати цю проблему.

Чому ви злите свого хлопця? Можливо ви полюбили іншого? То для чого собі брехати й брехати хлопцю що у вас все так добре?

Також читайте:   Якою є сучасна дівчина

Пригадую на своїй пам’яті знав я одну дівчину, яка жила з ніби своїм коханим через те, що він її утримував. Були варіанти його кинути й піти жити з іншим, який її безмежно любив, але дівчина цього не зробила й згодом доля зіграла з нею злий жарт.

Зараз ця дівчина сидить сама й лише згадує ті часи, як вона могла чудово влаштувати своє життя. Так, хлопець, якого вона любила й він її любив не мав такої кількості грошей, але ж можна було при бажанні все влаштувати. Головне мати бажання.

В даній же ситуації що ви описали треба приймати конкретне рішення. Якщо сваритеся, то треба сісти й поговорити й сказати все як є.

Щось не влаштовує? Не так робить партнер як треба? Це, повірте мені, найкраще рішення.

В іншому ж випадку будуть зради, інтриги, потрачені нерви й так далі.

І ще, насамкінець скажу, спостерігаю як за жінками й чоловіками, які рано вийшли заміж чи одружилися. Так от, деяких мені шкода. Вони думали, що попадуть в казку, а це виявилися реалії життя.

І вони не такі про які дехто так мріяв.

Добре подумайте перед тим як створювати з кимось сім’ю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*