Сихів заживе по-новому - Блог про Львів

Сихів заживе по-новому

Трамвай на Сихів

Черговий день настав, а це означає, що настала пора порадувати наших читачів новими публікаціями.

Те, що після снігопадів людям важко добиратися на роботу – це доконаний факт. Воробус вже це на собі протягом останніх кількох днів відчув і ще й як.

Що маршрутки, що електротранспорт їздять дуже погано й навіть не хочеться в них сідати. І це в серці нашого міста. А уявіть собі що робиться в час пік у такому популярному районі нашого міста – Сихові.

Пригадую колись ваш автор як туди заїхав, то близько години не міг звідти виїхати. Транспорту бракує, людей багацько, район розвивається. А коли зима – це взагалі фініш.

Та, не все так погано у нашому домі як здається.

Вже сьогодні, 17 листопада, о 12 годині 30 хвилин мають офіційно запустити трамвай на Сихів.

Як сказав мені один хороший знайомий, цитую: «Ото вже Сихів заживе по-новому». Люди не будуть стояти годинами й чекати на свою маршрутку й зможуть досить швидко добратися в центр нашого міста й не лише.

Хоча, це ще як сказати чи зможуть, адже знаємо вже ми ці випадки, коли щось робили для міста, відбувалося відкриття, а опісля ще довгий час треба було все доробляти.

Також читайте:   Як доїхати на Буковель без послуг туристичних фірм

Як буде цього разу?

Обіцяють керівники міста, що новий маршрут №8 буде курсувати кожні 5-6 хвилин. Вони будуть їздити приблизно зі 6 години ранку.

Загалом «Львівелектротранс» обіцяє залучити для перевезення людей зі Сихова приблизно 10 вагонів.

Ігор Воробус саме сьогодні планує після роботи проїхатися трамваєм і побачити в якому стані там все перебуває.

А то вже чув вчора багато історій, що зупинки трощили невідомі люди, їх знову відновлювали, на одній ділянці дороги ще й не було струму, а сьогодні люд навіть пробував зірвати запуск трамваю у зв’язку з тим, що на вулиці Тернопільській не встановили зупинку.

Останнє робити – це взагалі смішно, адже не протестами та страйками треба добиватися свого, а скаргами, пропозиціями у Львівську міську Раду.

Одним словом, трамвай на Сихів поїхав і вже ввечері очікуйте на розширений репортаж із місця події від вашого автора.

Також спеціально за декілька днів поїду у Сихівський район й проаналізую чи допоміг людям трамвай, чи далі буде проблема з добиранням і так далі.

Залишайтеся з нами… На вас ще очікує багато чого цікавого.

Фото: Varta1.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*