Загадка таємничої бабусі, яка зустріла Воробуса вночі розкрита!!! - Блог про Львів

Загадка таємничої бабусі, яка зустріла Воробуса вночі розкрита!!!

Загадка

Понеділок наступив, а це означає, що наступив і черговий робочий тиждень.

Головна подія сьогоднішнього дня – це погода. Кого лише не зустрічаю – всі лише й бідкаються що холодно, багато снігу, неможливо потрапити на роботу, транспорт не їздить і так далі.

Чесно вам скажу, читачі блогу, після вчорашньої подорожі в Червоноград, мені вже нічого не страшне. Це було щось.

Проте, не одним футболом вчора жив Воробус. Саме снігопад допоміг мені зустріти людину, слова якої мені не давали спокою протягом фактично цілого тижня.

Друзі, знайомі вже почали мене цією історією підколювати. Хто вперше про це чую нагадаю, що минулого понеділка автор повертався пізно вночі з день народження додому.

Трохи випив алкоголю й на вулиці вже фактично біля самого будинку зустрів дивну бабусю, яка тоді сказала щоб я не вживав спиртних напоїв, бо вони мене погублять.

Чи це було насправді, чи це була примара? Я вже й сам не знав.

Навіть почав пошуки таємничої бабусі, але вони були безрезультатними.

І тут, ви не повірите, але вчора сталося чудо. Їхав Воробус з самого ранку на футбол, вийшов на вулицю, сніг падав такий рясний що лише була думка сховатися вдома.

Звертаю на сусідню вулицю й не повірив своїм очам. Переді мною стояла та ж сама бабуся, з тією самою собакою. Невже я знову випив і вона знову буде мені давати поради?

Також читайте:   Про відсутність ігрової практики, лайтову подорож і вечірню їзду на велосипеді

Та ні, помахав рукою біля очей, але бабуся не зникала, а лопатою відгортала сніг.

Підійшов привітався, бабуся з радістю відповіла й почала бідкатися, що вже другий раз відгортає сніг, а він все падає й падає.

Само собою я не міг не запитатися за цю ніч коли я йшов додому й вона мені давала поради. Бабуся все згадала й на моє запитання чому вона так говорила відповіла наступним чином: «Ти йшов додому в дуже пізню годину, а коли почала щось до тебе говорити то ти окрім того що швидко втік так ще й розкидав купу листя яке я якраз позамітала. Люди, які не п’ють і не гуляють в таку годину сплять вдома».

Сперечатися не став, посміхнувся й пішов далі. Виходить всі ці прогнози бабусі повна маячня. Й настрій у мене покращився й вже не так переживаю що буде далі.

Звісно, наші читачі зараз напишуть що вже можна починати пиячити знову. На що відповім, що якраз ні. Колись і працювати треба. А святкувати будемо вже через два місці, коли настануть зимові свята.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Vertolit 14.11.2016 пише:

    Вітаю ти знайшов свою білочку

  2. The Notorious B.I.G. 15.11.2016 пише:

    Треба було з тою бабулькою чекуш розписати 🙂

  3. YurOK 15.11.2016 пише:

    на тверезо вона теж була така страшна як ти писав в першій статті?

  4. zars 15.11.2016 пише:

    Сніг треба було помогти відкинути! Бабулька сотку б налила.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*