10 найважливіших подій 2016 року в житті Воробуса - Блог про Львів

10 найважливіших подій 2016 року в житті Воробуса

Події в житті Воробуса

Прокинувся Воробус з самого ранку й перед майже самим Новим роком спробує порадувати наших читачів новими публікаціями. Якось в такий час у мене більш продуктивно працюють мізки.

І сьогодні, зокрема, протягом дня будемо говорити про підсумки року що минає. Цього разу буде нова тема – 10 найважливіших подій в житті Воробуса.

Що було цікавого у моєму житті?

1. Збулася моя мрія зіграти у найвищому дивізіоні з футзалу.

До неї йшов близько 6-ти років. А розпочалося все з того, що грав на студентських турнірах, потім в третій, другій та першій лігах асоціації любительського футзалу Львівщини. А цієї зими нарешті мені випала честь зіграти й у гранд-лізі Львівської області. Особливих здобутків правда поки що нема, але думаю що не за горами й виграш чергового трофею.

Для себе ж у майже 30-ть років поставив мету здобути кубок кращого воротаря. Всі завдатки для цього є.

Воробус-воротар

2. Забив черговий гол у ролі воротаря.

У липні цього року вдалося забити черговий шедевральний гол. У рамках першої ліги футзалу міста Львова Ігор Воробус забив гол ударом через все поле. Сталося це в грі між Кордією та Новими іменами.

Вже стає хорошою традицією раз в рік робити подібне. Далі буде?

3. Видав заміж Ольгу Врублі.

В це важко повірити, але таки сталося. Хоч як блогер – Ольга Врублевська не говорила про те, що їй всі набридли, сім’ї не треба, але вона таки знайшла кохану людину й, відповідно, вийшла заміж. Тому, завершився цикл публікацій про те, як Воробус молодив Врублі. Дівки вони такі. Одне говорять, а насправді все роблять по-іншому.

Цікавить мене зараз лише одне питання, коли вже відома жінка Львова буде виставлятися?

Врублі вийшла заміж

4. Не знайшов літак.

Вже напевно не залишилося людей, які не знають історію про літак, який у 80-х роках впав у Горганах.

Також читайте:   Розпочався Великий піст

Цього року ваш автор робив чергову спробу знайти його залишки, але все завершилося безрезультатно. Літак так і залишається мрією вашого автора. Сподіваюся, що в 2017 мету здійснити таки вдасться.

Літак Аршиці

5. Відвідав для себе нові місця.

Серед них можу виділити: вершини: Ключ, Маківка, Горган-Ілемський, Паренки, Попадя, Грофа, замок в Хотині, печеру Млинки.

Гора Попадя

6. Закохався.

Імені казати не буду, але це таки сталося. Не знаю як буде далі з цим всім ділом, але те, що захопився людиною – це однозначно. Вкотре переконуюся, що любов таки врятує світ, але коли це вже невідомо. Хах.

Закоханість

7. Почав працювати в новій сфері.

Так, основна робота – це одне, але й речі, які я роблю як хобі. Хто не знає, то почав все більше освоювати таку сферу діяльності як журналістика. Це, звісно, що не блогерство, але можливо прийде час що й тут дам про себе знати.

Преса

8. Відсвяткував 7 років блогу.

Все-таки, як не крути, а блог залишається частинкою мого життя. Колись не міг навіть на мить собі подумати, що буду вести ресурс, який завоює популярність серед людей.

7 років – це термін. Не знаю на скільки мене ще вистачить, але будьте певні, що поки я живу, то тут будуть з’являтися публікації.

Блогу Воробуса - 7 років

9. Завершилися проблеми зі здоров’ям.

Не люблю говорити на цю тему, але в кінці року скажу, що у мене протягом цілого року були проблеми зі здоров’ям і то серйозні. Добре, що тривале лікування таки допомогло його відновити. Сподіваюся, що у 2017 подібних проблем не буде.

Воробус хворіє

10. Живу.

Можливо банальний варіант, але насолоджуюся кожним днем прожитого життя. Так, в теперішньому світі не так просто себе знайти, але тим не менше стараюся бути завжди на позитиві, шукати щось для себе нове. А нового є ще, ой, як багато.

Живу

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. arhivarius 30.12.2016 пише:

    Видать Врублі сильно вразила серце Воробусу, бо він ніяк не може забути цю чарівницю. Але що поробиш життя воно таке… 😀

  2. vrubli 30.12.2016 пише:

    Оце так несподівано, не думала, що мене у цій статті згадають! 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*