Футбол. Ліга Європи. Зоря 0:2 Манчестер Юнайтед (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Зоря 0:2 Манчестер Юнайтед (відео)

Зоря - МЮ

Вчора в Європі знову був великий футбольний день – проходили поєдинки завершального шостого туру в Лізі Європи.

Особлива увага українських вболівальників футболу була прикута до поєдинку в місті Одеса, де луганська Зоря грала з титулованим клубом з Англії – Манчестер Юнайтед.

Не кожного дня нашим клубам доводиться грати проти таких команд, тому й ажіотаж в південному місті серед вболівальників був ще той.

Хоча, все-таки, вважаю, що якби гра відбувалася у місті Львові, то яблуку не було би де впасти на стадіоні «Арена Львів».

Організаційні моменти упускаємо й переходимо безпосередньо до гри. А перед нею явним фаворитом зустрічі виглядали «червоні дияволи».

Їм щоб пройти далі треба було як мінімум не програти Зорі. Команда Вернидуба ж виходила на гру з метою зіграти на рівних й при можливості здобути очки з грандом світового футболу.

І саме наші гравці першими створили момент у зустрічі. Це Ігор Харатін чудово пробивав у кут, але Ромеро у красивому стрибку парирував м’яч.

Гравці ж Манчестера особливо подій на полі не форсували. Так, вони багато контролювали м’яч, але справа до реальних моментів не доходила.

Також читайте:   Греція 0-0 Україна

І лише під кінцеь першої 45-ти хвилинки чудовий удар вдався Руні, проте кіпер Зорі – Левченко був на висоті.

0-0 після першого тайму й вся боротьба переноситься на другий тайм, а у ньому картина на полі особливо не змінилася.

Манчестер і на далі багато атакував, а Зоря переважно відбивалася. Фактично гра тривала до голу, який відбувася на 48-й хвилині.

Банальна втрата м’яча від нашої команди й Мхітарян чудово пройшовши захист Зорі вколочує шкіряного у сітку воріт.

0-1 на користь «дияволів» і їм стає грати набагато легше.

Звісно, що українська команда кинулася відігруватися всіма силами, мала один вбивчий момент (пробивав головою Сіваков), але кіпер МЮ – Ромеро знову був на місці.

А під кінець гри всі питання про переможця в зустрічі зняв зірковий нападник команди гостей – Златан Ібрагімович.

До речі, швед після гри порадував, адже після фінального свистка на поле вибіг хлопчина, підбіг до Златана й попросив футболку. Той не відмовив і залюбки її подарував своєму шанувальнику.

Манчестер перемагає з рахунком 2-0, виходить з групи з другого місця, а Зорі залишається лише подякувати за чудовий єврокубковий сезон.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*