Футзал. “Княжий ринок” з перемоги стартує в другі лізі України - Блог про Львів

Футзал. “Княжий ринок” з перемоги стартує в другі лізі України

Прем'єрна перемога Княжого ринку

Дочекалися…

Нарешті стартувала новостворена друга ліга України з футзалу в якій приймає участь і команда – «Княжий ринок». І першим нашим суперником сьогодні виступила команда «Енергія-2-ЛДУФК» за яку грало й два гравці першої команди: воротар – Войтович та польовий гравець – Гасюк.

Хоча, при всій повазі суперника варто відмітити, що їх на гру прийшло мало. 7 «енергетиків» проти 13 «княжичів». В такій чисельній меншості здобути перемогу було вкрай важко. Хоча, і за таких сил гості досить тривалий час чинили опір нашій команді.

З перших хвилин зустрічі «княжичі» заволоділи територіальною перевагою, проте впевнено в рамці стояв кіпер «Енергії-2» – Войтович. Порушив тишу Олександр Дудаш, який після помилки гравця команди-суперника відкрив рахунок в зустрічі.

Вже зовсім швидко Назар Фурда його подвоїв пробивши влучно з правої ноги. Далі знову сумбур в діях обидвох команд. Все було би добре якби гравці «Княжого ринку» не пропустили горл у роздягальню. Відбувся він за 7 секунд до завершення першого тайму, а його автором став Гасюк.

Відповідно й початок другої 20-ти хвилинки був для гравців «Княжого ринку» нервовим. Досить тривалий час гра була рівною, аж до поки чудовим ударом із-а меж штрафної не відзначився Дудаш, таким чином оформивши дубль грі. А коли ще й Фурда замкнув передачу Скрильова, то стало зрозуміло, що перемогу наша команда сьогодні не віддасть.

Згодом на майданчику з’явиться ще й граючий тренер «Княжого ринку» – Назар Яцишин, якому знадобилося лише кілька хвилин щоб відзначитися голом. 5-1 й перемога фактично в кишені. Номінальні гості не робили спроб випускати воротаря-ганялу, мало били по наших воротах й тому фактично команди догравали. А в кінці зустрічі команди повеселили нечисленну публіку. Таким собі героєм став кіпер гостей – Войтович. Спершу Назар так вкидав м’яч в гру що влучив в голову Гриншпуну від якого м’яч і залетів у ворота. А потім той же Войтович підключився до атаки своєї команди й віддав асист на Лопушанського, який хоч якось підсолодив поразку «Енергії-2-ЛДУФК».

Також читайте:   «Європейська ліга ветеранів» розширює свої кордони! Відбувся турнір у Львові

Останні хвилини зустрічі гравці “Княжого ринку грали» з п’ятим польовим гравцем. Ця тактика, так виглядає знадобиться нашій команді вже в наступних матчах. А поки що є прем’єрна перемога в другій лізі. Будемо сподіватися, що це лише буде почин до наступних звитяг.

Ось що сказав після гри виконуючий обов’язки головного тренера команди – Назар Яцишин:

Результатом задоволений, приємно стартувати з перемоги, але самим змістом гри не зовсім задоволений. Можливо далось взнаки те, що це перша офіційна гра і відсутність після довгої паузи офіційних ігор. Команду поповнило декілька молодих гравців, які мають не так багато досвіду виступів на такому рівні. Хотілось більше переглянути їх в ділі, тим більше травмовані гравці основного складу Цибик і Чабан. Загалом були як помилки в діях команди, так і деякі позитивні моменти.Тому, деяким гравцям є над чим працювати, але думаю ми рухаємось в правильному напрямку що потрохи підпускаємо молодь. З часом якшо вони будуть відповідально ставитись до тренувань в них все вийде. Дякую всім хто прийшов підтримати команду.

Автор статті: Прес-служба АФЛУ.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*