Лист Воробуса до святого Миколая

Лист до Миколая

18 грудня, вихідні тривають і вже сьогодні наша малеча, та й не зрештою не лише малеча буде вночі шукати подарунки під подушками. Свято Миколая ж наближається…

Треба добре вночі спати, а то Миколайко не прийде, а якщо й залізе, то через димохід.

Воробус був би не Воробус якби напередодні свята не написав листа до святого Миколая.

Що я хочу?

1. Щоб цей блог читало побільше людей.

Пригадую колись був аншлаг, а тепер вже блогів розвелося, то ж люд шукає альтернативу. Знаю, треба більше писати на актуальні теми. То ж у майбутньому році буду намагатися це робити якомога більше.

2. Щоб завершилася війна на Сході нашої країни.

Хоч люд вже потрохи до неї звик, але все рівно жити тоді, коли тривають бойові дії на території нашої країни якось лячно. Хочеться миру…

3. Щоб друзі, рідні були здоровими.

Маю багато знайомих, які часто хворіють. Прошу в Святого Миколая, щоб дав саме їм здоров’я, а особливому одній хорошій знайомій. Вона знає. 🙂

4. Щоб Ігоря Воробуса не турбували травми.

Вік вже не молодий, тому в цей і найближчі роки хочеться за себе ще заявити у великому спорті. Нехай може навіть і на аматорському рівні, але все ж. Цього року більш-менш почав нормально грати, добре підготувався до сезону й сподіваюся у майбутньому все буде добре.

Також читайте:   Подарунки діловим партнерам на giftideas.com.ua

5. Щоб вдалося втілити в життя плани про які вже давно думаю.

У наступному році хочу здійснити подорожі в нові для себе місця і якщо все буде добре, то ви обов’язково про це дізнаєтеся.

6. Щоб наші читачі між собою здибалися якомога частіше.

У коментарях до багатьох постів, особливо такі дописувачі як Ланагур, Зарс, Архіваріус, Ноторіус Біг часто пишуть що не проти би зустрітися. Просто нема лідера щоб це все організував. Надіюся в наступному році завдяки святому Миколаю вдасться таку здибанку організувати.

7. Щоб було тепліше.

Особливо цього року мені вже набридла зима. Хочеться тепла, покупатися в теплій воді, а не одягатися кожного дня як цибулина.

8. Щоб все у людей вдавалося.

Скільки чую розмов, що нічого не виходить, набридає буденність. Ми – творці свого щастя й саме від нас багато чого залежить в цьому світі. Тому, саме Миколай має подарувати всім натхнення до нових справ.

9. Солодощів.

Яке ж свято без них? Ви уявляєте свято Миколая без мандарин, апельсин? Я, особисто, ні.

10. Різочок.

Це так для профілактики щоб ніхто не розслаблявся.

Свято Миколая наближається….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*