Що робити якщо потрапили в халепу - Блог про Львів

Що робити якщо потрапили в халепу

Халепа

Четвер… Ще один робочий день і можна буде як слід розслабитися. А поки що треба працювати й Воробус не є виключенням.

Як завжди, спробую порадувати наших читачів новими публікаціями.

І сьогодні, зокрема, будемо говорити про футбол між Зорею та МЮ, про те, як не потрапити у халепу, а також про пияків. Вони вже так всіх дістали, що спокою нема.

Спершу про халепу. Не думайте, що автор блогу потрапив у неї, просто саме сьогодні дам поради що робити якщо в неї потрапили.

Пригадую кілька тижнів тому їхав з другом на автомобілі, пробили колесо й саме тоді в мене народилася ідея для публікації.

Отже, що робити якщо ви потрапили в халепу?

1. Помолитися.

Кажуть люди що це допомагає. Помолитися можна й головне в цій ситуації вірити в те, що все буде добре. Саме віра часто допомагає.

2. Пробувати вирішити проблему.

У згадуваній вище ситуації ми не панікували, а просто почали думати як вирішити проблему. Тоді почали телефонувати знайомим, які перебували в цьому районі й згодом нам таки допомогли.

Також читайте:   Синдром відкладеного життя

3. Не панікувати.

Як на мене, це найголовніше в моменті, коли ти потрапляєш в халепу. Часто так буває, що ти починаєш панікувати, приймаєш необґрунтовані рішення й робиш все неправильно.

4. Просити допомоги зі сторони.

В кого саме? Та в будь-кого: родичів, друзів, сусідів, коханок, коханців і так далі.

5. Вміти передбачити все наперед.

Є така категорія людей, яка коли кудись не їде чи не йде, але завжди все передбачує. І само собою знає вирішення тієї чи іншої проблеми.

6. Нічого не робити.

Є у мене співробітниця, яка часто каже, що якщо ти не знаєш що робити, то можеш просто залишити все так як є. Проблема з часом сама по собі вирішиться.

У випадку з автомобілем щось так не думаю, адже як не крути коли авто залишиш, то потім прийдеться його забирати зі спущеним колесом.

Якби там не було, щоб не відбувалося, але треба завжди пам’ятати, що вихід у будь-якій ситуації є завжди навіть тоді, коли прийдеться виходити через вхід.

Залишайтеся з нами… Незабаром продовжимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*