Унікальний вид сувенірів – снігові кульки тепер і у Львові - Блог про Львів

Унікальний вид сувенірів – снігові кульки тепер і у Львові

Снігова кулька

Продовжуємо і далі знову будемо говорити про Різдвяний ярмарок у Львові, а точніше про товари, які там можна придбати.

Особисто мені там подобаються сувеніри. Є такі що вже бачив неодноразово,

Так от, гуляючи площею Ринок чисто випадково натрапив на будиночок де продаються унікальні снігові кульки.

Чим же вони такі унікальні? Ваш автор спробував про це дізнатися.

Підходжу до одного з будиночків на площі Ринок, починаю спілкуватися з продавцем – дівчиною на ім’я Софія і ось що вона про них розповідає:

Снігова кулька є чудовим новорічним подарунком як дітям, так і дорослим поціновувачам. Це також гарний сувенір на пам’ять із чудового міста Лева.

Над нею трудились спеціалісти із китайського Кюаньчжоу. І це зруйнувало наш стереотип про те, що в Китаї роблять неякісний товар.

Всередині кулі макет львівської ратуші. А на основі зображені архітектурні пам’ятки: Домініканський собор та оперний театр, Нептун, а також герб міста та головний символ – лев вередині кулі.

Хочеться, щоб наша кулька справді здійснювала бажання, як у фільмі “Снігова куля” 2007 року, в якому дівчина потрапила в світ своєї мрії, де кожного дня було Різдво.

Також читайте:   Про звички, особисті якості та навики, на які багато хто не звертає увагу

ЇЇ можна купити на різдвяному ярмарку на площі Ринок або ж на Привокзальній. Якщо її потрясти, то починає падати сніжок.

Кожного дня люди гуляють ярмарком і часто цікавляться саме цим сувеніром. Далі цитата:

Мам подивіться, снігові кулі! – викрикує задоволено маленька дівчинка у зеленому комбінезоні з капюшоном і починає стрибати на місці, кружляючи. Стільки радості в тому голосі і зачарування в її очах. Вони й мені на мить передалася, наче якась вітрянка в дитячому садку. От би колись відкрити музей снігових куль, щоб щодня дітки могли отримувати дозу свого безмежного щастя, а коли виростуть, водили б туди своїх чад… Найдорожча і найважливіша річ у світі – щира дитяча усмішка.

Ось такі от цікаві сувеніри можна зустріти на Різдвяному ярмарку у Львові. І це все напередодні свята Миколая коли таким актуальним є подарунок близьким людям.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*