Волейбол. Кубок ЄКВ. “Барком-Кажани” у першому матчі перемагають клуб “Воєводина” - Блог про Львів

Волейбол. Кубок ЄКВ. “Барком-Кажани” у першому матчі перемагають клуб “Воєводина”

Барком-Кажани

Сьогодні Львів жив волейболом, адже у рамках 1/32 фіналу кубка ЄКВ львівському клубу «Барком-Кажани» протистояв сербський клуб «Воєводіна».

Ваш автор не міг пропустити таку подію й одразу ж по завершенні робочого дня подався у палац спорту «Галичина» де й відбувався цей матч.

Перед тим як розповісти про перебіг поєдинку кілька слів про організацію. Сподобалося в першу чергу те, що глядачів у залі сьогодні було багато.

Чому так? Як на мене, є три причини:

1. Доступна ціна квитків.

Коштували вони всього лише 10-ть гривень. І люд вже не думав як пройти на халяву, а залюбки їх купував.

Квитки на гру

2. Час початку гри.

На відміну від футзальних матчів ця гра розпочалася о 19 годині. Це саме той час коли людина після роботи може сісти у транспорт й доїхати у палац спорту.

3. Єврокубковий поєдинок.

Чесно скажу, чемпіонат у нас зараз не цікавий. А от матчі єврокубків – це саме те випробування де «Кажани» можуть показати свою істинну силу.

От для прикладу біля мене сидів чоловік, який сказав наступне: «На матч прийшов тому, що це міжнародна гра. Завжди цікаво побачити представників іншої країни».

Також читайте:   Гандбол. Кубок ЄГФ. "Галичанка" грає лише внічию і припиняє участь у змаганнях

Тепер же переходимо до перебігу поєдинку. Перед грою багато хто говорив, що нашій команді обіграти сербську команду буде не просто. Цю тезу підтвердила перша партія, яку гості виграли досить легко із рахунком 25-20.

У повітрі запахло смаженим. Та, як покаже потім гра, програна партія буде лише збігом обставин, адже в наступних трьох партіях львівська команда не залишила жодних шансів своєму супернику.

2 партія була за нами 25-20, у третій взагалі відбувся «винос» 25-14.

Десь боротьба була у вирішальній, 4 партії. «Воєводіна» навіть перемагала деякий час, але фінальний спурт команди «Барком-Кажани» дозволив не лише здобути перемогу в партії, а й у цілій грі.

3-1 перемагає наша команда і під гучні оплески від глядачів зі залу йде в хорошому настрої в роздягальню, щоб вже від завтра готуватися до матчу-відповіді.

Можна не сумніватися, в гостях нам буде ще важче, але на то вони і є «Кажани» щоб поїхати у Сербію та приїхати з позитивним результатом.

Сподіваємося, що так воно й буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*