Враження від поїздки на Буковель (24.12.16) - Блог про Львів

Враження від поїздки на Буковель (24.12.16)

Буковель

Кілька днів на нашому ресурсі не було публікацій, а все тому, що вашого автора не було у місті й, відповідно, не мав доступу до комп’ютера, а з мобільного телефону сильно не подрукуєш.

Наступив черговий робочий тиждень, останній перед Новим роком. То ж, ми починаємо…

І перше про що розповім, так це про враження від поїздки на Буковель. Їздив туди кататися на лижах і ось що з цього вийшло.

Перш за все скажу, що маю традицію з року в рік їздити кататися на цей популярний курорт України. Щоправда, цього року трохи собі зрадив, адже розпочав зимовий сезон в смт. Славське.

Чи шкодую? Звісно, що ні, адже у порівнянні з Славське Буковель – це квіточки.

З організаційних моментів.

Як завжди, їхав на Буковель автобусом від турфірми «Калина Тур» і цього разу залишився незадоволеним відношенням водія до своїх пасажирів. Шість років впускали людей в автобус принаймні на обіді, а цього разу навіть переодягтися не можна. Цей водій-дурачок мотивував своє рішення тим, що в чоботах псується автобус.

А якщо хочеш зайти, то визувайся на вулиці і йди босий.

Але, то таке… Зіпсутий настрій зранку компенсував потім хорошим катанням протягом дня. Траси на Буковелі підготовлені чудово, їдеш і фактично не падаєш, є де розігнатися.

Також читайте:   Як Воробус був у "Crazy Town"

Ще б працювали чорні траси – це було би взагалі чудово. А так приходилося задовільняти свої прихоті тим що було.

Як завжди, сподобалися траси під номерами №12, 11, 5, 15, 13. Щоправда черги на підйомнику також спостерігалися. Все-таки, це був день суботи, автобусів з різних міст приїхала достатня кількість

Після обіду де-не-де .на трасах вже був лід. Скажімо на 5-й та 2-й. Тому, приходилося їхати дуже повільно.

Ну, а в кінці дня аншлаг спостерігався на 2-й трасі. Уявіть собі такі картину – весь народ кинувся на спуск по 5-й трасі, яка згодом вела до 2-ого підйомника.

Щастя, що ваш автор на автобус не запізнився.

Ціни

Що тут сказати… Дорого і ще й як. Добре коли ще є абонемент з минулих років, а якщо купувати скіпаси зараз, то треба добре напрягатися на роботі.

За харчування взагалі мовчу. Бачу по людях, що народ більше налягає на свої харчі. Ціни в генделиках: борщ – 43 гривні, вино -35, чай -25, бульйон – 43 і так далі.

Тим не менше, народ сюди їздить, любить кататися. А якщо є попит, то, відповідно, й формується пропозиція.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*