Для чого потрібен ортопедичний матрац - Блог про Львів

Для чого потрібен ортопедичний матрац

ортопедичний матрац

Лікарі-ортопеди б’ють на сполох. З кожним роком збільшується кількість людей з різними патологіями опорно-рухового апарату. Основні причини розвитку захворювань – низька фізична активність і неправильне положення тіла під час сну. На щастя, сучасні виробники розробляють інноваційні моделі матраців. Вони забезпечують комфортний сон, покращують осанку та дозволять позбутися хвороб хребта.

Неправильна і незручна поза під час сну, затерплі м’язи, хронічна втома – дуже тривожні сигнали. Якщо Ви відчуваєте хоча б один з перерахованих симптомів, значить, прийшов час придбати ортопедичний матрац. Рекомендуємо на затягувати з походом в магазин, адже на кону Ваше здоров’я.

купити ортопедичний матрац недорого в україні в інтернет магазині ecomebeliСайти меблів пропонують широкий асортимент різноманітних матраців. Серед них є багато інноваційних моделей, рекомендованих лікарями людям, котрі бажають позбутися захворювань опорно-рухового апарату та попередити розвиток патологій. Далеко не всі пропозиції на ринку відповідають сучасним критеріям. Щоб уникнути прикрих помилок, важливо розібратися, в чому полягають відмінності якісних ортопедичних матраців, вивчити відгуки експертів. Також важливими є рекомендації лікарів, вони розкажуть, який з видів краще купити залежно від діагностованого захворювання. Це вироби, що забезпечують вашому хребту природне положення. Велика частина сучасних матраців відповідають цьому критерію. Природне положення – це жорстка підтримка шиї та попереку. В області стегон і попереку поверхня повинна злегка прогинатися.

Який ортопедичний матрац кращий?

У процесі вибору необхідно враховувати вік і тип статури людини.

    купити ортопедичний матрац недорого в україні в інтернет магазині ecomebeli

  • Для маленьких діток жорсткість відіграє другорядну роль. У цьому випадку важлива екологічна безпека і хороша вентиляція. Педіатри радять вибрати кокосові моделі товщиною 7-10 мм.
  • Підліткам підійдуть безпружинні ортопедичні матраци з високим рівнем жорсткості.
  • Для літніх людей рекомендовані м’якші моделі або варіанти середньої жорсткості.
  • Повним людям необхідно купити хороший ортопедичний матрац зі значним показником жорсткості. Такі моделі мають здатність зберігати форму і забезпечувати природне положення тіла навіть при досить велицій вазі.
  • Худеньким покупцям підходять і пружинні, і безпружинні варіанти. Вибирайте м’які моделі.

Інтернет-магазин «EcoMebeli» пропонує широкий вибір сучасних ортопедичних матраців

купити ортопедичний матрац недорого в україні в інтернет магазині ecomebeliМи представляємо на українському ринку кращих виробників, продукція яких отримала високі оцінки експертів та рекомендації лікарів-ортопедів. Наші клієнти отримують можливість купити в Києві ортопедичні матраци бездоганної якості з гарантією на 12 місяців. Ви можете приїхати в магазин «EcoMebeli» або оформити замовлення на сайті. Наші консультанти завжди на зв’язку. Вони нададуть вичерпну інформацію про кожну модель і розкажуть, як вибрати ортопедичний матрац у залежності від особливостей статури або рекомендацій лікаря.

Для нас надзвичайно важливо, щоб кожен клієнт отримав максимальну користь від покупок, зроблених в нашому магазині. Ми забезпечимо доброзичливе обслуговування, швидке оформлення і доставку замовлення в будь-який куточок України. Не втрачайте дорогоцінний час та подбайте про своє здоров’я. З інтернет-магазином меблів «EcoMebeli» Вам гарантований комфортний сон і красива постава. Якщо Ви не впевнені, який саме матрац Вам потрібен – заповніть форму і наші фахівці зв’яжуться з Вами для докладної консультації.

ВИБРАТИ МАТРАЦ

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*