Футзал. Гранд ліга Львова. Галицька Здоба 9:3 Нові імена (відео) - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. Галицька Здоба 9:3 Нові імена (відео)

Галицька Здоба - Нові імена

У 9-ому турі гранд ліги футзалу Львівської області на команду «Нові імена» очікував не легкий поєдинок проти відкриття цьогорічної першості – клубу «Галицька Здоба», яка цього сезону всерйоз претендує на нагороди.

Складності поєдинку піддавав ще той факт, що в цій грі у складі нашої команди були відсутніми декілька ключових гравців. Бутрин, Воробій, Цімерман, Чабан не змогли прийняти участь в цій грі.

А коли ще й всередині другого тайму травму отримав Тарас Николишин, то прийшлося частіше виходити на паркет Сергію Нікітіну, який ще досі не залікував свою травму.

Якщо глянути на кінцевий рахунок, то здається програли ми без боротьби. Та, хто був на грі, той розуміє, що боротьба таки була, особливо у першому таймі. І якщо б гравці нашої команди не почали привозити голи у свої ворота, то цілком реально було зачепитися за позитивний результат.

Розпочали матч «Нові імена» краще не придумаєш. Вже у дебюті голами відзначилися Тарас Николишин та Микита Гультяєв і наша команда солідно повела у рахунку.

Суперник довго думати не став і після тайм-ауту перейшов на гру в п’ять польових гравців. Проти цієї тактики ми так і не змогли знайти належного супротиву, адже досить швидко «Галицька Здоба» рахунок у матчі зрівняла.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: «ХІТ» – у третьому кошику перед жеребкуванням Елітного раунду

Щоправда, до честі наших гравців, завдяки Роману Ковалику ми знову зуміли вийти вперед і за мінімальної переваги в рахунку пішли на перерву.

Ніби мало бути дуже весело в другому таймі, але на жаль, чи то зарано ми повірили у перемогу, чи то гравці фізично підсіли, але суперник просто почав нас розривати, плюс вони реалізовували майже все що створювали. Таким собі злим генієм «Нових імен» став Сергій Тригубець, який брав участь майже у всіх голах своєї команди.

Наша команда пробувала хоч якось підсолодити гіркоту поразки, пробували випускати п’ятого польового гравця, але і з ним нічого не вийшло. За досить короткий проміжок часу було пропущено ще три голи.

3-9 поразка на яку ми явно не заслуговували. Завдяки цій перемозі «Галицька Здоба» зуміла забронювати за собою місце у п’ятірці команд, які продовжать боротьбу за медалі гранд-ліги, а от «Нові імена» тепер точно боротимуться за медалі першої ліги.

Протокольні дані гри:

Футзал. Гранд ліга. Галицька здоба 9-3 Нові імена

голи: Гультяєв, Николишин, Ковалик
склад: Михайлишин – Крупчук, Ковалик, Нікітін, Николишин, В. Великий, О. Великий, Гультяєв, Ільків

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*