Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” 3:4 “Бастіон” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” 3:4 “Бастіон” (відео)

Нові імена 3-4 Бастіон

У завершальному, 10-ому турі гранд ліги міста Львова на команду «Нові імена» очікував не простий поєдинок проти команди «Бастіон».

Ще до початку гри було відомо, що наш суперник не зможе потрапити у першу п’ятірку команд, яка й продовжить боротьбу за нагороди найвищого ґатунку.

Тому, фактично ця гра була початком першої ліги, де саме «Нові імена», «Бастіон», а також «Фуджікура», «Максимус» та «Спільнота» визначать призерів першості.

Розпочався поєдинок для нас гірше не придумаєш. В дебюті гри червону картку отримує один із провідних гравців нашої команди – Бутрин.

За відсутності воротарів: Тараса Михайлишина та Ігоря Воробія, яки й хоч і був у заявці, але його вихід не планувався, саме Денис став у ворота.

І під час однієї з атак, цей гравець підключився до атаки у якості п’ятого польового, пішла обрізка, гравець клубу «Бастіон» пробивав по пустих воротах, а Бутрин у безвиході зіграв руками за межами штрафної.

Справедлива червона картка і «Нові імена» залишаються без воротаря. Місце у воротах зайняв ще один польовий гравець – Володимир Ільків, щоправда «сухим» він довго не був, адже «Бастіон» зумів вдало розіграти чисельну більшість.

Також читайте:   Словаччина (жінки) – Україна (жінки). Товариський матч № 1. Анонс

А далі було прийнято рішення ризикнути й випустити на майданчик Ігоря Воробія, який лише біля двох тижнів перебував у лікарні й лише напередодні почав бігати.

Ляп від нього також буде, а по-справжньому в гру він повернеться лише в 2 таймі.

Повертаючись до гри скажу, що знову нам не вистачило лише трохи щоб зачепитися за результат. Спершу після помилок навпускали голів, «горіли» 0-4, а потім почали відігруватися.

Таким собі героєм епізодів став Володимир Великий, який двічі зловив на помилці кіпера команди-суперника – Назара Савича й вдало пробив по пустих воротах.

Ще один гол забив Микита Гульятєв, який фактично з фінальною сиреною скоротив рахунок в зустрічі до мінімуму.

Поразка 3-4 від хорошої команди й тепер для нас вже по-справжньому розпочинаються змагання у першій лізі, де завдання – посісти одне з призових місць.

Вже наступної на нашу команду очікує не легкий матч проти клубу «Фудіжкура» і ця гра буде фактично за шість очок.

Протокольні дані:

Футзал. Гранд ліга. Нові імена 3-4 Бастіон

голи: В. Великий-2, автогол
склад: Воробій – Николишин, Бутрин, Ільків, В. Великий, Крупчук, О. Великий, Гультяєв, Чабан, Ковалик

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*