Як підібрати ключик до дівчини - Блог про Львів

Як підібрати ключик до дівчини

Ключик

Ну, а насамкінець цього суботнього вечора трохи філософії. Інколи Воробуса на неї пробиває.

Отож, досить таки нещодавно почув цікаву фразу від однієї жіночки, яка сказала що з будь-якою людиною можна знайти спільну мову. Головне в цьому ділі підібрати ключик.

Це стосується як чоловіків, так і жінок.

Звісно, що Воробуса чоловіки не цікавлять, тому нижче буду міркувати на тему, а як же підібрати ключик до дівчини.

Варіантів є безліч і спробую їх проаналізувати.

1. Всіма можливими шляхами бігати за дівчиною.

Представниці прекрасної статі це, ой як люблять. Чим більше ти бігаєш, тим більше вона з тобою фліртує. Тому, не завжди цей спосіб допомагає. Є й такі дівчата, які просто цим користаються і витягують з хлопця останні «соки».

Хоча, не сперечаюся, спосіб таки дієвий.

2. Показувати знаки уваги дівчині, але сильно не «атакувати».

Якщо дівчину хлопець таки зацікавить, то вона всіма можливими шляхами будете намагатися дізнатися про нього більше. Інколи навіть буде вдаватися до самих потаємних методів: спільні знайомі, родичі, близькі тощо.

А вже потім як побачите, що дівчина таки вами зацікавилася, то вже й щось робити.

3. Ігнорувати.

Кажуть, що цей метод також має право життя. Особисто я вважаю, що ігнорування – це досить таки цікава річ, але головне з ним не переборщити так щоб дівчина просто забила на вас великий болт.

Також читайте:   Якщо любиш дівчину, яка має хлопця

Дівчата теж не люблять коли за них зненацька забувають, то ж якщо ви хоч трохи їй подобаєтеся, то вона про себе все рівно дасть знати.

4. Ніякого інтернету та комунікацій.

Це вже такі банальні методи. Треба спілкуватися вживу й намагатися свою симпатію вивести кудись в люди. Відмовить один раз, відмовить другий, а на третій таки здасться.

5. Природа.

Хоч щоб там не говорили люди, не казали, а є такі людиска з якими з першого дня знайомства відчуваєш себе як у своїй тарілці. У вас є спільні теми, ви розумієте один одного й інколи здається, що ви знаєтеся не місяць, а цілу вічність.

З такими людьми не те що можна, а треба товаришувати. За близькість мовчу, адже це вже як вдасться.

6. Нічого не робити.

А навіщо це треба? Знаю людей, які там говорять не один раз. І що в цьому доброго? А нічого, адже в один прекрасний момент настане той день, коли ти зрозумієш що ти самотній. Тобі навіть нема кому подати ложку води якщо її взагалі треба буде.

Висновок публікації – ключик можна підібрати до кожної людини якою би вона гоноровою не була. Головне мати бажання, а далі все вдасться.

Ну, а цей пост завершу тим, що за своє щастя треба боротися, але все в розумних межах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*