Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Овен, Телець, Близнюки)

Рік півня

Так склалися обставини, що Ігор Воробус не міг писати багато публікацій на початку січня. Але, це не означає, що це не можу робити зараз.

І вже сьогодні розпочинаю цикл із чотирьох публікацій. Автор буде робити контакт із зірками й буде дивитися, а що ж там зорі прогнозують на 2017 рік для того чи іншого знаку зодіаку.

Овен (21.03 – 20.04)

2017-й для цього знаку зодіаку буде успішним, а все тому, що народженні під цим знаком зодіаку нарешті знайдуть себе в цьому не легкому для себе світі.

Розпочнеться для них рік проблемами зі здоров’ям, але в кінці зими головне в житті людини значно покращиться.

А далі наступить лише біла полоса. Овни знайдуть своє кохання, ті що були вже одружені чи заміжні очікують на поповнення в сім’ї. Можливо наприкінці року доведеться змінити роботу.

У плані подорожей рік для цього знаку також буде насиченим. Інколи навіть прийдеться обирати між сім’єю та можливістю кудись поїхати.

Телець (21.04 – 20.05)

Рік обіцяє бути багатим на знайомства. Проте, треба бути обережним, адже люди бувають різними і цілком реально, що можна нарватися на когось неадекватного.

Всередині року на Тельців чекає приємна звістка.

Також у 2017 році Тельцям ні в якому разі не можна грати в ігри з законом. Ніяких відхилень від податків, сірих схем і авантюрних проектів. Все розкриється, і Тельцям не уникнути неприємностей. Крім любовних переживань, можуть виникнути ті, які гальмують обставини в професійній сфері. Швидше за все, вони будуть пов’язані із затримками і неузгодженими діями через порушення системи комунікацій.

Також читайте:   Рай для малят: веселий світ дитячих розваг!

За здоров’я також треба подбати, адже депресія – це така хвороба, яка протягом цілого року не буде вас відпускати. Головне їй не піддаватися, а роби все можливе щоб її гнати далеко й назавжди.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Рік для цього знаку зодіаку розпочнеться з того, що до нього вернуться близькі люди. Хто це буде друзі чи рідні важко сказати. Можливо навіть колишня любов.

Астрологи не радять зловживати алкоголем адже можуть початися серйозні проблеми зі здоров’ям саме через цю звичку.

Особливі складнощі можуть виникнути в фінансових питаннях. Їх не можна буде залишити без адекватної відповіді. В особистому житті так само доведеться влаштувати капітальну ревізію. Гороскоп настійно рекомендує всі важливі рішення перенести на другу половину року, оскільки в його першій частині вірогідні фатальні помилки. Не можна дозволяти нікому вирішувати за себе.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*