Футбол. Чемпіонат України. Карпати програють Чорноморцю (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати програють Чорноморцю (відео)

Боровик вже у складі Карпат

У 20-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати поїхали копати «шкіряного» в гості до Чорноморця.

На жаль, повертаються наші гравці додому з поразкою. За досить рівної гри «леви» поступилися з рахунком 0-1.

Не сказав би, що господарі поля грали сьогодні аж так добре. Так, вони більше рухалися, завдали за весь 11 ударів, 7 з яких пройшлися у площину воріт, але ж і Карпати могли уникнути поразки.

Чудові моменти мав Худоб’як, особливо в кінці зустрічі. Але, кіпер одеситів Каневцев свою команду врятував.

А до того, Чорноморець забив з нічого. Штрафний на 73-й хвилині нічого небезпечного не віщував. Штрафний як штрафний, Кабаєв пробив, воротар Карпат – Боровик перевів його в стійку, від якої «шкіряний» відлетів у поле де першим на добиванні був – Євген Смирнов.

А ще сьогодні в складі нашої команди було багато новачків. Нещодавні лідери «Чорноморця» Боровик та Филимонов, а також Дитятьєв, Матвієнко. та єдиний нападник Гуцуляк, який повернувся до Львова після оренди у «Вільярреалі».

Чимось особливим вони не вразили. Проте, це лише перша гра після зими, плюс поле було таке собі. В деяких моментах футболістів було шкода.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати грають в результативну нічию з Дніпром (відео)

Карпати знову програли футбол. Не знаю якому то Богу вже молитися, щоб наша команда нарешті почала перемагати й не була в кінці турнірної таблиці.

Звучить фінальний свисток, який фіксує мінімальну перемогу Чорноморця, а це означає, що саме одесити набирають три залікові бали. Карпати ж залишаються з нічим і з п’ятьма очками й на далі залишаються на дні турнірної таблиці.

Наступний, 21-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру проводитимуть вдома. На стадіоні «Арена Львів» зелено-білі приймуть луцьку Волинь, яка цього туру поступилася Олександрії з рахунком 0-6.

Тому, цікаво буде поспостерігати за цією грою.

Це буде потім, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео моментів та, звісно, що голу в сьогоднішній грі:

P.S. Цікаво буде чи Карпати таки вилетять в кінці сезону. Кажуть люди, що ні, адже нема кому заходити й цілком реально хтось до кінця чемпіонату не доживе. Побачимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*