Футзал. Кубок Львівщини. “Нові імена” – “Фуджікура”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львівщини. “Нові імена” – “Фуджікура”. Анонс

Нові імена - Фуджікура

Вже завтра на команду «Нові імена» очікує черговий поєдинок на Відкритому кубку Львівщини з футзалу.

На жаль, так склалися обставини, що цей поєдинок для наших гравців носитиме суто тренувальний характер.

Чому так, чого слід очікувати від цієї гри та багато іншого читайте далі.

Свою розповідь розпочну з того, коли скажу, що завтра нашій команді протистоятиме колектив під назвою «Фуджікура». В сезоні що минув «Нові імена» зустрічалися з цим суперником двічі.

У рамках об’єднаної ліги Львівської області наша команда програла із рахунком 1-3. Єдиний гол тоді в «іменах» забив – Денис Бутрин.

А вже у першій лізі «Нові імена» взяли хоч і не переконливий, але реванш 4-3. По ходу гри ми перемагали 1-0, потім програвали 1-3 і все ж завдяки характеру вдалося здобути «вікторію» 4-3.

Результативними ударами тоді за нашу команду відзначилися: двічі Тарас Николишин, Володимир Великий та ще один Володимир Чабан.

Як буде цього разу?

На «Нові імена» відповідальність за результат не давить. Ми за будь-якого результату, вище четвертого місця не піднімемося. А от «Фуджікурі», щоб не бути залежною від результату іншої гри треба як мінімум не програти.

Також читайте:   Футбол. Українські команди отримали суперників у груповому етапі Ліги Європи

Останні новини зі стану команд.

Наскільки мені відомо, в суперника є багато кадрових втрат, адже багато хто з їхніх гравців вже задіяний у змаганнях з великого футболу. Тому, якщо їх на гру збереться 6-7 людей – це буде добре.

Чого не скажеш про нашу команду. Після поразки від «Статуса» багато гравців відпочивало. Сезон був важким, матчів теж вистачало, тому десь на кубку Львівщини вже відчувалася серйозна втома у багатьох гравців.

Тепер готуємося боротися за кубок Надії, де багато хто бачить нашу команду фаворитом. Говорити – це не мішки не носити. Час все розставить на свої місця.

А щодо завтра, то «Нові імена» будуть багато експериментувати. Буде надана можливість людям з другої команди спробувати себе на більш вищому рівні.

Плюс після дискваліфікації повертається у склад – Микита Гульятєв, якого було вилучено в матчі першого туру з «Альтернативою».

То ж, запрошуємо всіх завтра, 1 березня у палац спорту «Галичина» на матчі 3-ого туру кубка Львівщини між командами «Нові імена» – «Фуджікура».

Початок зустрічі о 21 годині 50 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*