Футзал. Перша ліга Львова. “Максимус” 2:6 “Нові імена” - Блог про Львів

Футзал. Перша ліга Львова. “Максимус” 2:6 “Нові імена”

Нові імена перемагають

У другому турі першої ліги футзалу Львова на команду «Нові імена» очікував поєдинок проти клубу «Максимус».

В анонсі цієї гри багато говорилося за те, що невідомо що слід очікувати від цієї гри, адже суперник на ігри приходить в різному складі. А бували випадки що вони й взагалі не з’являлися на матчі.

Проте, цього разу гравці «Максимусу» прийшли і їх вистачило майже на дві четвірки. Окрім людей, що там грали вони ще підсилилися двома гравцями, які колись виступали за «Інкогніто»: Андрієм Савчишином та Ігорем Чмеликом.

Змагатися по складах – це одне, а от грати на майданчику – це інше.

Щодо нашої команди, то як це незвично звучить, але сьогодні були на грі фактично всі заявлені. Повернувся після травми Олесь Великий. Єдиний хто пропускав – це Володя Богатюк, який поки що лікується.

Розпочалася гра із атак команди «Максимус». Вони вже, традиційно, багато контролювали м’яч і шукали попереду їхнього лідера – Іванова, який хоч і завершив свою професійну кар’єру, але на любительському рівні грає.

Саме Роман мав дві чудові нагоди щоб відзначитися, але воротар – Ігор Воробій був на висоті.

«Нові імена» грали переважно на контратаках і одна з них завершилася голом від Сергія Нікітіна, а потім ще й Тарас Николишин зумів подвоїти рахунок у зустрічі.

Також читайте:   Футзал. Кубок України. Енергія перемагає Лукас та виходить у фінал кубка

2-0 і дихати стало значно легше. Проте, як це часто трапляється, наша команда не може як не привезе собі гол під сам кінець ігрового проміжку часу.

Знову, як і в матчі з «Фуджікурою», ми пропустили гол на останній хвилині першого тайму.

Відповідно, й нервозність на початку другого була, але досить швидко Денис Бутрин та Тарас Николишин її зняли.

А коли ще й Володимир Великий гарматою увігнав «шкіряного» у сітку воріт суперника, то стало зрозуміло, що сьогодні перемогу ми не відпустимо.

До завершення гри суперник завдяки згадуваному вище Іванову один гол відквитав,на що ми спромоглися голом від Чабана. Володимир додає від гри до гри і це не може не радувати.

Підсумок, перемога 6-2, яка дозволила нашій команді за два тури до завершення чемпіонату забронювати за собою третє місце. Та, на цьому ми не зупиняємося, адже є всі шанси ще здобути срібні нагороди.

Протокольні дані гри:

Футзал. Перша ліга. Максимус 2-6 (1-2) Нові імена

Голи: Николишин-2, В. Великий, Нікітін, Бутрин,Чабан
Склад: Воробій (Михайлишин), Николишин, В. Великий, Нікітін, Бутрин,Чабан, Крупчук, Ільків, Гультяєв, Цімерман, О. Великий, Ковалик

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*