Футзал. Відкритий Кубок Львівщини. “Нові імена” – “Альтернатива”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Відкритий Кубок Львівщини. “Нові імена” – “Альтернатива”. Анонс

Нові імена - Альтернатива

Розпочався «Відкритий кубок Львівщини» з футзалу і вже завтра, 10 лютого на команду «Нові імена» очікує прем’єрний поєдинок на цьому турнірі.

З ким ми зіграємо, чого слід очікувати від цієї гри, останні новини зі стану нашої команди та багато іншого читайте далі.

Отже, перед тим, як перейти до огляду цих поєдинків кілька слів про кубок. У ньому бере участь окрім нас ще 15-ть команд, які розбиті на чотири групи.

За підсумками одноколового турніру по дві кращі команди з кожної групи виходять далі.

«Нові імена» потрапили в групу «С», де нашими суперниками стали: «Фуджікура», «Статус» та «Альтернатива».

Саме проти цього клубу нам доведеться зіграти завтра. Гра відбудеться у палаці спорту «Галичина». Початок о 18 годині 50 хвилин.

Чесно скажу, мало що відомо про нашого майбутнього суперника. Знаю, що виступають вони зараз в лізі, яка має назву – «V9» й досить таки непогано.

Хоча, за переказами людей, ця ліга не є такою сильною як ті ж змагання під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини.

Лідером команди є Близнак, який швидше за все завтра може й не зіграти через особисті причини.

Також читайте:   Футзал. Студентська ліга. Курсанти 0:8 Quatra (повне фіаско команди Воробуса)

«Альтернатива» – така собі темна конячка турніру. Про жодну недооцінку суперника й мови не може бути, адже завдання команди «Нові імена» – вихід з групи як мінімум.

Тепер до стану справ всередині.

Після двох поспіль перемог у першій лізі футзалу Львова гравці перебувають в хорошому настрої. Третє місце ми вже собі забезпечили, але і є можливість поборотися за срібні нагороди. Для цього треба брати очки в матчі з «Бастіоном» та «Спільнота».

Травмованих у команді нема. Навіть скажу більше, досить швидко після перелому пальця на нозі відновився Олесь Великий, який вже навіть зумів зіграти з клубом «Максимус».

Звісно, що травма ще дається взнаки, але те, що людина повернулася на паркет радує.

А ще скажу, що на цьому турнірі нашій команді може допомогти ряд гравців другої команди.

Одним словом, очікуємо на старт на «Відкритому кубку Львівщини» з футзалу і опісля поєдинку звіт про цю гру на ресурсі що ви зараз читаєте.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*