Маршрут №8 у Брюховичі: їздимо як хочемо? - Блог про Львів

Маршрут №8 у Брюховичі: їздимо як хочемо?

Може потягом?

Так склалися обставини, що останнім часом вашому автору треба часто їздити у Брюховичі. Хто не знає про цей район нічого, то скажу, що він знаходиться у кілометрах 10-ти від Львова.

Тим не менше, люди там живуть і якось звідси добираються на роботу.

Чесно, не позаздрю їм, адже те, як у Брюховичі їздять маршрутки – це щось.

Розповім кілька історій. Найсвіжіша прямо зі вчора.

Приходжу близько 17 години на площу Теодора (саме звідси відправляються маршрутки на Брюховичі). Людей на зупинці настільки багато, що перша думка, а як же мені доїхати сьогодні в Брюховичі?

Плюс надворі не травень місяць, а лютий й істотно похолодало. -8 градусів – це вам явно година, коли можна постояти на вулиці годину, а то й більше.

Займаю чергу, минає хвилин п’ятнадцять, приїздить автобус. Звісно, що всі люди, які там стояли хочуть запхатися. У підсумку, їду на одній нозі. Це просто жах…

Приїхав до пункту призначення, а потім ще й треба звідти виїхати.

Щоб не мерзнути на морозі пробую глянути коли буде маршрутка №8 за допомогою спеціального додатку «Львівський транспорт. Онлайн».

Показує, що автобус має приїхати за 15-ть хвилин. Приблизно за такий час і приходжу на зупинку, приїздить автобус, хочу вже сідати, а водій у відповідь каже, що він нікуди не поїде й треба чекати іншого.

-10 на вулиці… Чекаю…

Також читайте:   Трамвай на Сихів поїде у 3000 році????

Приїздить ще один автобус, зупинився.. водій поговорив з іншим водієм, а ми далі мерзнемо.

З труднощами, але таки сідаю в салон. Доїздимо до вокзалу й тут розпочинається. Людей в салон заходить дуже багато й через один чути крики чому 40 хвилин не було машини, народ замерз, хтось не встигає на роботу…

Два дні перед тим. Неділя, площа Теодора, стою на зупинці й чекаю все той же 8-й маршрут. 15 хвилин, 30-ть, 45-ть… година. Черга збільшується та збільшується, а транспорту як не було, так і нема.

Кидаю це все діло й повертаюся додому…

Люди кажуть, що як тільки наступає вихідний день чи мороз, то автобуси просто беруть та з’їздять з рейсів. Це підтверджує й мобільний додаток.

Ведемо автобус, він має бути за 15-ть хвилин, а потім вибиває інформацію, що маршрут №8 ймовірно не на маршруті.

Спілкувався вчора з місцевими, сьогодні з дівчиною, яка їздить у Брюховичі кожного дня. Так от, виявляється у маршруту №8 є навіть графік руху.

За ним «баси» мають їздити часто, але тупо халатність водіїв не дозволяє це зробити. Багато з них місцеві й вирішують чи їм їхати чи не їхати за власним бажанням.

Ось такі і живемо… Тому, не дивуюся людям, як вчора одному чоловіку, який сказав, що платити за проїзд коли сервісу нема не буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*