Футзал. Гранд-ліга Львова. “Нові імена” – “Спільнота”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Гранд-ліга Львова. “Нові імена” – “Спільнота”. Анонс

Нові імена - Спільнота

Завершився черговий робочий тиждень, а це означає, що у найближчі чотири дні ми будемо активно відпочивати. І це все завдяки травневим святам, які стрімко наближаються.

Подейкують, що зовсім скоро їх можуть відмінити. Але, це буде потім, а поки що ми святкуємо.

Цілком реально, що ваш автор також кудись поїде. Принаймні попередньо це планується, а як воно вийде насправді час покаже.

Поки що ж, Воробусу ще треба буде зіграти у футбол. Вже завтра, 29 квітня у Львові стартує черговий футзальний сезон. Команда за яку грає ваш покірний «Нові імена» також буде брати участь у змаганнях.

Після зимового чемпіонату було вирішено лігу не міняти й знову заявитися в гранд-лігу. У ній буде 9-ть команд, які в одноколовому турнірі визначать кращих.

Першим нашим суперником буде не хто-небудь інший, а «Спільнота» з якою наша команда досить таки вдало зіграла в зимовому чемпіонаті. Двічі вдалося перемогти 2:1, хоча по грі суперник явно не поступався.

Чомусь мені ці матчі запам’яталися найкраще.

У якому настрої підходять «Нові імена» до цієї гри?

Перш за все, за час міжсезоння наша команда підсилалася трьома гравцями. Якраз із «Спільноти» в «Нові імена» перебрався воротар Власенко, з великого футболу до нас прийшов Володимир Іванина, а от Андрій Великий перебрався в першу команду з другої.

Також читайте:   «Parimatch OPEN WINTER CUP Lviv 2021». Представляємо суперників

Решта ж гравців залишилися у складі за винятком багаторічного капітана команди Крупчука, який якщо і буде грати за нашу команду, то в окремих матчах.

Причина? Сімейні обставини за якими Володимир на даний час не може часто перебувати у місті Лева.

Готуючись до сезону наша команда провела два поєдинки. Спершу із рахунком 12:4 була бита команда «Інтер Футзал», а буквально два дні тому «Нові імена» перемогли ще одного учасника гранд-ліги міста Львова «Здвиг» із рахунком 8:5.

Наскільки команда готова до сезону покаже вже завтрашня гра.

Щодо суперника, то важко на даний момент сказати в якому стані він перебуває. Думаю, що кістяк зберігся і суперник буде робити все, щоб взяти реванш за зимові поразки.

Та, і якщо чесно, влітку «Спільнота» виглядає значно краще чим взимку.

Як буде насправді час покаже, а поки що, насамкінець, нагадаю, що матч першого туру між командами «Нові імена» та «Спільнота» розпочнеться на штучному полі СК «Електрон» о 10 годині 50 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*