Про травму, зуб та травневі свята - Блог про Львів

Про травму, зуб та травневі свята

Нагорода для Воробуса

Черговий день наступив і сьогодні буде трохи філософії від Воробуса, адже буду роздумувати над темами, які мене зараз турбують.

Отже, перш за все скажу, що настрою як такого у мене сьогодні нема.

Травма

Причина? У вчорашньому товариському поєдинку проти команди «Здвиг» ваш автор травмувався і не дай Бог, щоб найгірші припущення справдилися.

«Попахує» надривом хрестоподібних зв’язок. А це означатиме, що на на цьому футзальний сезон для Воробуса може бути завершено. Буду сподіватися, що все обійдеться легким переляком.

Що цікаво, штучне поле на вулиці Тернопільській для мене є явно не фартовим. Колись як тільки розпочинав кар’єру футзаліста, то якраз саме там зламав гомілкостоп. Ох, і довго тоді лікувався.

Реально думав чи вдасться мені повернутися на майданчик.

І знову це кляте поле і ці травми… Не хочу більше на ньому грати, краще вже бігати по колу на стадіоні.

Подорож

У найближчі вихідні планую здійснити грандіозну поїздку в цікаве місце. Всіх секретів відкривати поки що не буду, адже ще все може бути відмінено. Погода не радує й в найближчі дні кажуть вона не покращиться.

Синоптики малюють дощі і то серйозні.

Також читайте:   Про подих літа, сорок та чудові новини для блогу

Одним словом, побачимо як воно буде і на далі.

Зуб

Коли починають вони боліти, то лише й думаєш як це швидко втекти з роботи й завітати на візит до стоматолога. Реально, ні з того, ні з сього у вашого автора почав боліти зуб і то настільки сильно, що ночами не спиться.

Приходиться лікувати.

Картопля

Єдине, що сьогодні радує, що вчора вдалося посадити картоплю. Все-таки, таке у нас з вами життя, що без картоплі. Звичайно, можна її купити і не парити собі мізки, але ж картопля на ринку буває всілякою. Пригадую раз купили, що неможливо було їсти.

Тому, до цих пір картоплю садимо й у найближчі роки плануємо це робити.

Вихідні

Наступають травневі свята, яких народ так довго чекав і можу сказати, що нарешті таки дочекався. Аж цілих чотири дні ми будемо відпочивати й повернемося на роботу аж у середу.

Воробус також планує зробити паузу в написанні публікацій, тому не дивуйтеся якщо на ресурсі про Львів і не лише буде відсутність публікацій.

А поки що ще працюємо…

Ваш Ігор Воробус

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*