Як видозмінилося штучне поле на вулиці Тернопільській - Блог про Львів

Як видозмінилося штучне поле на вулиці Тернопільській

Тернопільська

100 років не був на футбольному полі, що знаходиться на вулиці Тернопільській між будинками. Пригадую ще колись тут бігав змагання в рамках «Умброліги».

Тоді ніби все було добре, але був ряд моментів що мені, що іншим учасникам змагань не подобалися.

По-перше, поле терміново треба було модернізувати. Розумію там штучне покриття, яке з часом зноситься. Але, ж і за ним треба дивитися.

По-друге, відсутність туалету.

Народ просто не мав куди сходити в туалет. Не дивно, що мешканці прилеглих будинків сварилися. Я би сам це робив.

По-третє відсутність роздягалень та душу.

Кожна нормальна людина після футбольних баталій хоче помитися або ж принаймні нормально переодягтися. А то робив це під прицілом інших людей, які проходять. Це ж явно не культурно.

По-четверте, занедбані лавки біля штучного поля.

Часи змінилися й сьогодні ваш автор майданчик і прилеглу навколо нього територію не впізнав.

Перш за все на території футбольного поля поставили біо-туалет. Відтепер людина, яка приходить сюди зайнятися спортом не має шукати кущі де б то справити свою потребу, а можна спокійно піти в цей «заклад».

Також читайте:   Гранд Ліга Львівщини. 5-й тур. Бойова нічия «Галицької здоби» та «Бастіону»

туалет

Друга новина – це те, що таки модернізували поле. Так виглядає, що там поклали нове штучне покриття. Будете сміятися, але лінії штрафного майданчику ніхто не намалював. Забули за них чи що?

Третє, душу та роздягалень і на далі нема. Прийшлося знову вдягатися посеред вулиці де ходять всі кому не лінь, а душ приймати вже вдома.

Ну, і четверте, територія біля футбольного поля. Був приємно здивований, що встановили нормальні лавки, поставили тренажери та тенісний стіл.

Тренажери

Теніс

Відповідно й молоді тут збирається багато. Нехай краще вона займається спортом чим розпиває алкоголь чи викурює цигарки.

Єдине щоб ще душ поставили та зробили мінімальні роздягальні. Невже це так важко. І змагання сюди повернуться і все окупиться достатньо швидко.

Одним словом, далі буде… А поки що Ігор Воробус лягає спати щоб вже завтра розповісти про нові, сподіваюся, не менш цікаві публікації.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*