Карпати – Волинь. Погляд зсередини - Блог про Львів

Карпати – Волинь. Погляд зсередини

Карпати - Волинь

Минулих вихідних у місті Лева знову був великий футбол. Хоча, його як таким великим назвати важко.

Та, про все по-порядку.

Отже, довгих вступів робити не буду, а скажу, що у рамках прем’єр-ліги України між собою зустрічалися наші Карпати та луцька Волинь.

Що цікаво, номінальними господарями цього матчу були якраз лучани. Їхній стадіон «Авангард» не мав можливості прийняти гру, то ж було прийнято рішення перенести все це дійство у сусідній Львів.

Думаю, зайвий раз описувати всі моменти гри не вартує вашого часу, тому зосереджуся на цікавинках що залишилися поза кадром просто непересічного вболівальника.

Волинь та діти

Вже традиційно матчі між Карпатами та Волинню проходять у цікавій боротьбі. Тому, йдучи на стадіон очікував знову ж таки бою. Та, коли побачив склад команди гостей, то зрозумів, що боротьби не буде.

Волинь приїхала у Львів омолодженим складом і лише думала як зберегти свої ворота недоторканими, ані ж забити гол.

Відсутність Кварцяного

Це також було замітно. Коли на тренерській лаві є Віталій Володимирович, то він постійно тримає у напрузі своїх футболістів, плюс веселить публіку на будь-якому стадіоні.

Кварцяного не було, командою керував Дикий, який поводив себе дуже й дуже спокійно.

Також читайте:   Як бажання грати у футзал перемогло травму. Частина третя

Стара добра «Україна»

Так, побудували «Арену Львів», це сучасний стадіон, але і стадіону «Україна» нічого не бракує. Єдине що хотілося би, так це, щоб його відремонтували.

У багатьох місцях нема пластикових сидінь, якесь все таке страшне А колись тут ще й матчі єврокубків проводилися. Приїздили в гості до Карпат іспанська Севілья, французький ПСЖ, турецький Галатасарай та інші.

Тим не менше, знову було цікаво прийти сюди та поспостерігати за грою під назвою – футбол.

Гра Карпат

Чимось особливим вона не вразила. У такому складі як вийшла на гру Волинь їй можна було забити голів так зо п’ять. Натомість «карпатівці» до останніх секунд тримали у напрузі своїх фанів.

Все-таки, саме звитяга над суперником дозволяла офіційно залишитися у найвищому дивізоні ще на один сезон.

Фани

А що тут говорити. Вони знову влаштували шоу з піротехнічних засобів. Інколи це все аж набридало. Після матчу Карпати – Волинь переглянув гру кубка Англії між Арсеналом та Челсі, то там люди по-іншому вболівають.

Чого вартує спів дітей. А у нас як не п’яний вибіжить на поле, то треба щось спалити.

На цьому все.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*