Футзал. Гранд ліга Львова. “Євробуд-КМ” 4:3 “Нові імена” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Євробуд-КМ” 4:3 “Нові імена” (відео)

Знову програєморед грою що у них, що у нас була однакова кількість очок. Тому, ця зустріч була фактично за шість очок.

Розпочали гру команди без розвідки. За перші 15-ть хвилин команди забили на двох 5-ть голів. Спершу повели гравці «Євробуд-КМ», які завдяки голам Яценка та Леня швидко повели у рахунку.

Проте, наша команда швидко прийшла до тями й вже вона почала створювати момент за моментом. Логічно, що й з часом «народилися» голи.

Приємно, що дебютним голом за нову команду відзначився новачок «Нових імен» Олег Чернецький. Ще один гол на свій рахунок записав Сергій Нікітін, який скористався неузгодженістю дій захисників «Євробуд-КМ».

2:2 і все розпочинається спочатку. Щоправда на перерву ми пішли програючи. Пішла подача з кутового після якого першим на м’ячі був гравець команди-суперника Федорчук, який гарматним ударом під поперечину знову вивів свою команду вперед.

У другій 15-ти хвилинці малюнок гри на майданчику дещо змінився. Суперник грав більше по результату, а от наша команда бігла вперед щоб відігратися. Добре, що досить швидко це вдалося зробити нестаріючому Тарасу Николишину.

3:3 – знову нічия.

Також читайте:   Офіційно: «UA:Перший» транслюватиме поєдинки юніорського чемпіонату Європи

А далі, як це часто трапляється з нашою командою в останніх матчах ми знову пропускаємо необов’язкові голи на рівному місці. Знову відзначився Лень.

За 5-ть хвилин до завершення матчу «Нові імена» взяли тайм-аут після чого Денис Бутрин вийшов на майданчик у якості п’ятого польового гравця.

Три після комбінацій всієї команди чудові нагоди відзначитися мав Тарас Николишин, але схибив.

Гравці «Євробуд-КМ» переважно захищалися, ну і як не згадати гру їхнього кіпера Віталія Кадиру. Він неодноразово врятував свою команду від голу й логічно, що цей футзаліст, на мою думку, був кращим у сьогоднішній грі.

Поразка 3:4 і тепер із чотирма очками «Нові імена» перебувають на шостому місці в турнірній таблиці.

Наступний тур наша команда пропускає, а вже через тиждень на «імена» очікує випробування лідером чемпіонатом «Галицькою Здобою». Поки що Тригубцю і компанії рівних нема. Як буде у матчі з «Новими іменами» час покаже.

Футзал. Гранд ліга. Нові імена – Євробуд-КМ – 3:4 (2:3)

Голи: Чернецький, Николишин, Нікітін

Склад: Воробій (Власенко) – Чернецький, Николишин, Нікітін, Ільків, Чабан, В. Великий, А. Великий, Іванина, Гультяєв

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*