Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Євробуд-КМ”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Євробуд-КМ”. Анонс

Нові імена - Євробуд-КМ

Вже завтра, 3 червня продовжаться змагання у гранд лізі футзалу Львова, яка проходить на відкритих майданчиках.

Хто буде черговим суперником команди «Нові імена» в цій грі, чого слід очікувати, останні новини зі стану нашої команди та багато іншого читайте далі.

У п’ятому турі першості Львова з футзалу на команду «Нові імена» очікує матч проти клубу «Євробуд-КМ».

Що наша команда, то наш майбутній суперник стартували посередньо. За чотири тури «Нові імена» та «Євро буд-КМ» зуміли набрати по чотири залікові бали.

Хоча, по потенціалу той же наш суперник виглядає непогано й керівництво поставило перед сезоном завдання бути в трійці призерів.

Чого слід очікувати від цієї гри?

Перш за все, дуже цікаво буде глянути на склад команди-суперника. Якщо вони зберуться в повному складі, то буде дуже важко. Хоча, вже давно зрозуміло, що «Новим іменам» таки краще грати проти суперника, який атакує.

Для прикладу минула гра зі «Здвигом». Не сказав би що ми програли по грі. Навпаки, виглядали непогано, але ряд помилок в захисті й визначив підсумковий результат.

Щодо останніх новин зі стану команди, то точно не зможе допомогти своїй команді в завтрашній грі Роман Ковалик, якому наклали гіпс на нозі й швидше за все він в цьому сезоні вже не зіграє.

Також читайте:   Кривбас 1-2 Карпати

Решта ж гравців здорові й рвуться в бій, щоб допомогти команді здобути другу перемогу в першості.

З час, який минув від останньої офіційної гри проти команди «Здвиг», «Нові імена» на тижні зіграли товариську гру проти команди першої ліги «Львівські Резерви».

Виступали ми в експериментальному складі, довгий час вели у рахунку, але в кінці-кінців таки програли 7:8.

До речі, цілком ймовірно, що серед великої кількості новачків, які були задіяні в цій грі дехто з них вже у другому колі підсилить як першу, так і другу команди.

Як буде насправді, час покаже, а поки що, насамкінець, нагадаю, що поєдинок між командами «Нові імена» та «Євробуд-КМ» розпочнеться в суботу, 3 червня на полі СК «Електрон» о 11 годині.

Щодо команди «Нові імена 2», то вона свій поєдинок чергового туру проведе проти клубу «GTL». Початок цієї гри на тому ж таки «Електроні» о 11 годині 40 хвилин.

Запрошуємо підтримати наші команди в цих матчах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*