Львів прийматиме міжнародний турнір «Ukraine Open 2017» з флорболу серед дорослих команд - Блог про Львів

Львів прийматиме міжнародний турнір «Ukraine Open 2017» з флорболу серед дорослих команд

Флорбол

Черговий день настав, неділя, вихідний день, а це означає, що Воробус вкотре порадує наших читачів новими публікаціями.

І сьогодні, зокрема, ми будемо говорити про те, як у Львові зустрічали «ATB», як мадридський «Реал» 12-й раз виграв турнір під назвою «Ліга Чемпіонів», а також про масштабний флорбольний турнір, який відбудеться у місті Лева.

З кожним днем флорбол набуває популярності не лише у світі, а й в Україні, зокрема. Це чимось схожий до хокею вид спорту в якому замість шайби гравці грають пластиковим м’ячем.

Зараз у Львові завершується юніорський турнір «Ukraine Open 2017», а вже незабаром стартує дорослий.

Так от, 07 – 11 червня у ПС «Галичина» (вул. Керченська, 8) розпочнеться боротьба кращих команд у турнірі, що з року в рік проводиться у місті Лева.

Загалом у столицю Західної України з’їдуться 34 команди (28 чоловічих та 6 жіночих) не лише з України, а й з усієї Європи, які позмагаються за перемогу в 3-х категоріях: Чоловіки, Жінки та Чоловіки Про.

Також читайте:   Українці взяли реванш у португальців

На «Ukraine Open 2017» будуть виступати колективи з України, Фінляндії, Чехії, Білорусії, Польщі, Латвії, а також рефері з Швеції.

Родзинкою змагань обіцяє стати гра між місцевою командою «Лемберг» та фінською командою «Kioski», яка відбудеться 8 червня о 18 годині 45 хвилин одразу ж після офіційного відкриття змагань.

Фіни обіцяють зробити МЕГА сюрприз для усіх глядачів та очікують аншлаг на трибунах. Також, як вдалося дізнатися серед глядачів будуть розігруватися призи.

Захід проводиться за підтримки Львівського управління сім’ї молоді та спорту.

Роман Лозинський, голова Львівської обласної федерації флорболу розповів:

“Ukraine Open» – дорослі команди всієї країни щороку з’їжджаються до Львова, щоб отримати шанс випробувати свої сили проти закордонних команд, яких щороку все більше і більше заявляється на наші змагання. Найбільший виклик для організаторів – це знайти спортивні арени, які можуть гідно приймати такого масштабу турнір”.

Запрошуємо всіх охочих відвідати цей захід, 07-11 червня, ПС «Галичина», з 8 до 22:00, вхід вільний.

Прес-служба ЛОФФ

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*