Підсумки публікацій на блозі у травні 2017 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі у травні 2017 року

Блог Воробуса у травні

Черговий день наступив, а з ним і наступило довгоочікуване літо. Його чекали ми довго й сподіваюся, що воно буде радувати нас хорошою погодою.

Вже традиційно або в кінці місяця або ж на його початку ваш покірний підводить підсумки роботи ресурсу в місяці що минув.

Що на цей раз було цікавого на блозі Воробуса, чого слід очікувати в місяці червні та багато іншого читайте далі.

Серед великої кількості публікацій варто виділити наступні:

Ну, по-перше, президент України – Петро Порошенко підписав указ згідно якого інтернет-провайдери змушені заблокувати соціальні мережі Вконтакті, Однокласники та низку інших російських сервісів.

Це одразу ж викликало низку невдоволення серед українців, але так бачу, що народ вже потрохи звик що, особливо, «кантахтів» нема. Всі масово перейшли на фейсбук і вже там думають як то з кимось переписуватися.

Як буде далі час покаже. Хоча, ще досі вважаю, що обмеження чого-небудь – це порушення прав людини.

По-друге, вдалося здійснити одну з багатьох запланованих поїздок в гори. Вони є масштабні й однієї з вершин де дійсно колись хотів побувати стали Мармароси.

Залишився задоволений побачений й сподіваюся, що у червні Воробус і компанія нарешті знайдуть літак, який колись впав в районі вершини Горган-Ілемський.

Також читайте:   5 причин купити iPad Pro 2021

Окрім Мармаросів також відвідав гору Ключ на якій вперше був минулого року.

По-третє, львівська «Енергія» програла у чемпіонській серії херсонському «Продексіму». Сталося це несподівано. Хто б міг подумати ще перед чемпіонатом, що саме ця команда здобуде титул кращої в Україні.

По-четверте, Україна провела Євробачення на якому окрім того, що перемогу здобув співак з Португалії, був ще й скандал з голими сідницями відомого пранкера Сердюка.

По-п’яте, наша держава вкотре відзначила свято Вишиванки. Приємно було бачити як люди масово ходили у різних вишиванках.

Чого слід очікувати на блозі в місяці червні?

Перш за все не планую засиджуватися у місті Лева, а й на далі буду подорожувати. Вже найближчих вихідних очікую на фестиваль ретро-автомобілів. 17 червня планую сходити на концерт гурту «Океан Ельзи».

А ще планую більше писати на блозі. Останні два місяці я здав по кількості публікацій. Та, це не по причині того, що набридло писати, а тому що не маю вільного часу.

Приходжу додому пізно й писати щось у блог просто нема сили.

Будуть нові дні, а й з ними нові публікації.

Ваш, Ігор Воробус

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Хіхлятко 01.06.2017 пише:

    Седюка, а не Сердюка

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*