Підсумки публікацій на блозі Воробуса у липні 2017 року - Блог про Львів

Підсумки публікацій на блозі Воробуса у липні 2017 року

Підсумки

Поступово завершується черговий літній місяць, на цей раз липень, а, отже настав час підвести його підсумки.

Що вдалося зробити, що навпаки ні, чого слід очікувати на блозі у серпні та багато іншого читайте далі.

Розпочну з того, що цього місяця написав малу кількість публікацій. Чому так?

Відповідь проста – період відпусток та відпочинку. Автор блогу почав більше подорожувати й просто не має змоги оновити ресурс, що зараз читаєте.

І лише по приїзді сідаю за комп’ютер і намагаюся що-небудь написати. Тем для публікацій є багато. За це можете не переживати. Не встиг приїхати з однієї подорожі, як вже треба їхати в іншу.

Що було цікавого на блозі у липні?

Подорожі

Нарешті вдалося знайти такий бажаний літак, що ще у 1983 році розбився на хребті Аршиця. Шукали ми його близько трьох років. Недаремно кажуть, що хто шукає – той і знайде.

Також вдалося підкорити вершини Стримба, Молода, Яйко-Перегінське, відвідати озеро Синевир, місто Колочаву, Рава-Руську тощо.

А ще у Львові розпочався справжній футбольний бум. Три команди, а саме: Фк Львів, Карпати та Рух грають у трьох різних лігах, плюс відбулися матчі кубка. Воробус вдома не сидів і відвідав ці матчі.

Також читайте:   Відзнака LIEBSTER BLOG AWARD від Юльки-Бульки + інтерв’ю Воробуса

Щоправда зіграли вони по-різному, але менше з тим. Жалітися на відсутність футболу аж ніяк не можна.

Здав документи на біометричний паспорт. З ним також є цікавинки, але сподіваюся, що зовсім скоро його отримаю і ще за час відпустки спробую кудись з’їздити.

Що «повеселило», так це ДОС-атака на робочі комп’ютери. З нею зіштовхнувся вперше, але тим не менше є досвід подібних речей на майбутнє.

Інтерв’ю

Дав масштабне інтерв’ю сайту аматорський футзал України. Не пригадую навіть коли востаннє таке робив.

Чого слід очікувати у місяці серпні?

Подорожувати не перестану. Навпаки, думаю що цього місяця вдасться поїхати ще кудись масштабніше. Найголовніше щоб здоров’я дозволяло це робити.

З нетерпінням очікую відпустки, адже саме під час неї можна буде не думати за роботу, а зосереджуся на відпочинку. Авось і позасмагати кудись поїду.

А ще у мене є велика кількість матеріалу, яку треба викласти у світ. При такій спеці це зробити можна буде або пізно вночі, або ж зранку.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*