Про поїздку на Синевир, інтерв’ю та щось таке всіляке - Блог про Львів

Про поїздку на Синевир, інтерв’ю та щось таке всіляке

Воробус на озері Синевир

Черговий день завершується, а це означає, що настав час оновити блог, який ви зараз читаєте. І перше про що буде мова, так це вже про традиційну для мене філософію.

Інколи Воробуса на неї пробиває.

Про що думаю на цей раз?

Перш за все поспішаю похвалитися тим, що мій черговий план втілено в життя. Пригадуєте на початку року поставив собі за мету побувати в декількох цікавих місцях.

Так от, так виглядає, що успішно їх виконую. Принаймні по горах ще залишилося знайти озера на Свидовецькому хребті й можна завершувати рік.

Що на цей раз вдалося побачити вашому автору? Давно мріяв поїхати на Закарпаття й відвідати озеро Синевир. Це смішно звучить, але на ньому ще жодного разу не бував.

Щоб було веселіше подорожувати також вирішив відвідати чудове село Колочава в якому розташовано аж 10-ть музеїв, а також вершину під назвою Стримба.

Незважаючи на обмежену кількість часу все заплановане вдалося втілити в життя. І завдячувати в першу чергу цьому треба хорошому приятелю Володимиру, який поставився з розумінням до мене, терпів всі забаганки.

Тому, вже найближчим часом очікуйте на блозі велику порцію публікацій про поїздку Воробіка на Закарпаття. Повірте, там буде що прочитати.

Також читайте:   Похід Воробуса і компанії на Лопату. Як це було

Зрозуміло, що приїхав з подорожі сповнений ентузіазмом. Таке частенько трапляється й коли в понеділок зранку приходиш на роботу, то одразу ж помічаєш людей, які десь відпочивали, а які сиділи вдома.

Звісно, що сидіти на роботі набридає. Та, нічого вже не подієш. Поки що так, а далі буде видно як складатиметься життя. Хоча, вже незабаром розпочнеться довгоочікувана відпустка під час якої буду старатися ще більше подорожувати.

Інтерв’ю

Нещодавно до вашого автора звернувся журналіст одного з Інтернет-видань із пропозицією взяти інтерв’ю по темі футболу. Погодився… А чому б і ні? Все-таки, не кожного дня випадає нагода розповісти про щось цікаве громадськості.

Як воно вийде у світ обов’язково поділюся з нашими читачами. Має бути цікаво…

Здоров’я

Чи то я такий старий, чи сидяча робота дається взнаки, але у Воробуса й на далі болить спина. І вже й лікував її в різних лікарів, різними методами й все рівно щось з нею не так.

Тому, моя порада людям, які зараз читають цей текст. Не сидіть довго на стільцях, не лягайте після роботи спати, а ходіть, бігайте, гуляйте, плавайте й, таким чином, збережете здоров’я.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*