Коли спаде спека? - Блог про Львів

Коли спаде спека?

Спека

Не знаю як там хто, а ваш автор до такої спеки, яка зараз спостерігається у Львові не звик.

Все-таки, ми звикли до більш помірного клімату, коли час від часу паде дощ й температура повітря не більше 25-ти градусів з позначкою «плюс».

Тим не менше, люди так хотіли справжнього літа, вони його отримали. І тепер нема чого бідкатися. Вдень позначки термометрів сягають 34-35 градусів. Якщо врахувати що це в тіні, то багацько як не крути.

Уявляю собі що робиться в панельних будинках в цей час. Там всидіти просто неможливо.

У вашого автора вдома ще більш-менш сидіти нормально, а от на роботі просто капець. А ще є така штука як громадський транспорт. В ньому також їхати неможливо.

Нещодавно журналісти одного інтернет-видання зробили експеримент в якому вимірювали температуру повітря в салоні. Не дивно, що там була просто сауна.

Тому, якщо є можливість, то краще ходити пішки. Саме таким чином збережете нерви й здоров’я. В громадському транспорті їздять ще ті особи.

Блог Воробуса вирішив звернутися до синоптиків та з’ясувати, а скільки часу протримається ще спека? І само собою чи почнуть падати дощі?

Також читайте:   Воробуc взяв участь у флешмобі "GlobalShevchenko"

А то ми знаємо як буває у місті Лева. Як почне щось падати, то це надовго.

Отже, що прогнозують синоптики?

Як мінімум до неділі спека не спаде. Надворі й далі буде не менше 30-ти градусів й дощу не прогнозується.

І лише в останній перед робочим тижнем день приблизно після обіду синоптики прогнозують серйозні опади. Що цікаво, вже у понеділок надворі буде не більше 21-ого градусів вище нуля й дощ не припинятиметься

Нарешті ми зможемо подихати свіжістю. Щоправда, спека спаде не надовго,адже вже у вівторок 30-ти градусне пекло повернеться.

Радує лише одне – час від часу у Львові падатиме дощ.

Ближче до кінця наступного тижня опади припиняться й знову можна буде поїхати на озера.

А поки що обмежуйте своє пересування по вулиці, громадському транспорті, сидіть більше в охолодженому приміщенні чи біля води й просто бережіть себе.

На сьогодні це ще далеко не все. Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*