Про підкорення гори Молода, спеку та неймовірну лінь - Блог про Львів

Про підкорення гори Молода, спеку та неймовірну лінь

Воробус у Колочаві

Як і обіцяв Ігор Воробус черговий день наступив, а з ним прийшла й нова порція публікацій від вашого автора.

Приємно було вчора почути від одного з наших читачів наступні слова, цитую: «Воробус, ти нарешті прислухався до людей, які з блогом кожного дня й почав менше писати про футбол, а зосередився на цікавинках, для прикладу туристичних».

Що можу сказати про ці слова. Про футбол й справді почав писати менше. Причина досить таки проста – зробив паузу у виступах за команду «Нові імена». Не знаю чи буду виступати за неї й на далі. Все вирішиться ближче до початку зимового чемпіонату.

А за професійні «Карпати» вже ліньки писати. Вони знову набрали велику кількість дорогих футболістів, які не показують результат.

Як ви, мабуть, здогадалися із чотирьох абзаців вище даний пост буде знову присвячений філософській тематиці. Воробуса знову на неї потягнуло.

Отже, що ще цікавого відбувається у моєму житті?

Перш за все радує мене те, що цього року як ніколи вдається втілювати в життя плани подорожей. Думав, що можливо поїду на ту чи нішу гору, але ж не думав що все буде вдаватися так легко.

От, скажімо, минулих вихідних хороший колега спонтанно запропонував поїхати на вершини Молода та Яйко-Перегінське. На них я ще ніколи не бував, тому був радий що вдалося поставити чергову галочку під туристичним об’єктом.

Також читайте:   Єдина людина на все життя - це реальність? - думки та поради. День шостий

Не скажу що було легко, адже клятий дідуган відправив нас не туди де треба. Але, як кажуть, все що не робиться, те робиться на краще.

План подорожей на 2017 рік ще повністю не виконано. Куди дійсно хотів би поїхати ще цього року, так це на озера Свидовця. Навіть карту собі вже купив. То ж, рано чи пізно завітаю й туди.

А ще з нетерпінням очікую отримання біометричного паспорту. Можливо так станеться, що ще поточного року кудись виберуся.

Спека

Як же вона мене дістала. Достатньо того, що вона розлінила Воробуса до неможливого, так ще й важко сидіти на роботі. В той час коли народ плаває на озерах, приходиться сидіти й працювати.

Добре що хоч вдома нормальна температура й хоч якось можна втекти від жари.

Одним словом, життя триває. Є велика кількість матеріалу яким треба поділитися з нашими читачами. Вона переважно по туризму, тому запасайтеся терпінням.

Як тільки так зразу про все напишу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*