У Львові відбудеться 24-й книжковий форум - Блог про Львів

У Львові відбудеться 24-й книжковий форум

Форум видавців

Випадок… Їду якось в тролейбусі, на одній із зупинок до мене підсіла дівчина, яка одразу ж витягла книжку й почала читати.

Звісно, можна було сказати, що читати коли рухається транспорт – це шкідливо, але так глянув на неї й подумав собі що нехай читає. В сучасному світі все менше та менше людей читає друковану продукцію.

Є комп’ютери, планшети, ноутбуки, нетбуки й так далі. За книгу є мало хто пам’ятає. Та й Воробус пов’язаний з такою роботою, що часто бачить скільки людей читає книги.

Тому, душа радіє, коли з року в рік у місті Лева відбувається вже традиційний книжковий форум. 2017-й не стане виключенням й вже у 24-й раз до нашого міста з’їдуться поціновувачі книг.

Що цьогоріч можна буде побачити на книжковому форумі, які спеціальні гості завітають у місто Лева, ціна перепусток та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну з того, що 24-й книжковий форум проходитиме у палаці мистецтв (вулиця Коперника, 17) з 14 по 17 вересня й за цей час можна буде відвідати близько 1000 культурних та освітніх заходів.

Тема цьогорічного форуму – точка творення. Це свого роду розуміння того, а як світ буде жити далі. Чи не забуде люд за книгу.

Почесними гостями фестивалю стануть: Філіп Сендс (Велика Британія), Генрі Марш (Велика Британія) та інші.

Окрім почесних приїдуть у Львів і спеціальні гості:

Карл-Маркус Ґаус (Австрія), Пітер Х. Фогтдаль (Данія), Єелле Рюмер (Нідерланди), Ян Вагнер (Німеччина), Вітольд Шабловський (Польща), Щерек Зємовіт (Польща), Дубравка Угрешич (Хорватія, Нідерланди), Каталін Доріан Флореску (Швейцарія) та ще понад 50 авторів з 25 країн світу.

Також читайте:   Як я відвідав форум книговидавців у Львові

Щодо перепусток, то у 2017 організатори вирішили зробити новинки.

Звичайний одноразовий квиток буде коштувати 25-ть гривень. Перепустка на один день – 40 гривень. Другий вид квитка відрізняється від першого тим, що в ньому можна заходити та виходити на головне культурно-мистецьке свято безліч разів.

Окрім цього є можливість придбати абонемент на чотири дні. Таке задоволення обійдеться вам від 80 і до 120-ти гривень. Все залежить від того в який день будете купувати перепустку.

До 31 серпня – дешевше, опісля – дорожче.

Студентський квиток на книжковий форум коштуватиме 20-ть гривень. Діятиме він два дні (14-15 вересня) за наявності посвідчення що засвідчує вашу особу та належність до того чи іншого навчального закладу.

Щодо безкоштовного входу, то таким правом можуть скористатися наступні категорії людей:

Пенсіонери, особи з інвалідністю, воїни АТО, багатодітні родини, переселенці (за умови пред’явлення посвідчення), діти до 16 років мають право на багаторазове відвідування книжкового ярмарку, всіх заходів у палаці мистецтв та інших локаціях, за винятком платних подій.

Плюс до цього всього зайти на форум абсолютно безкоштовно зможуть працівники навчальних закладів, бібліотек, музеїв, театрів, а також для груп студентів від 10 осіб. Для цього потрібно попередньо зареєструватися на сайті форуму.

Само собою, що автор блогу не зрадить своїм традиціям й також відвідає книжковий форум, купить малечі книги й поділиться враженнями від побаченого.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*