З ким можуть зіграти ФК “Львів” та СК “Демня” в 1/16 фіналу кубка України - Блог про Львів

З ким можуть зіграти ФК “Львів” та СК “Демня” в 1/16 фіналу кубка України

1/16 фіналу кубка України

Незважаючи на шалену спеку блог Воробуса продовжує свою роботу і як я й обіцяв публікації будуть з’являтися переважно ввечері.

Довгих вступів робити не буду, а перейду безпосередньо до тем публікацій.

І перше про що ми будемо говорити, так це про футбол, а точніше про кубок України. Не знаю як там хто, а ваш покірний цього сезону зацікавився цими змаганнями.

У першу чергу через те, що в ньому беруть участь львівські представники. І якщо винниківський «Рух» вже завершив боротьбу за трофей, то інші представники «Фк Львів» та «Демня» вийшли в наступний раунд змагань – 1/16 фіналу.

Плюс на стадії 1/8 фіналу змагатися розпочнуть львівські «Карпати». Але, це буде потім, а поки що наступний раунд змагань, який на нас очікує.

Отже, коли завершився поєдинок між футбольним клубом «Львів» та луцькою «Волинню» багато хто на трибунах стадіону «СКІФ» почав говорити за те, що у наступному раунді змагань в гості до «Демні» або того ж таки «Львова» може приїхати гранд вітчизняного футболу.

Також читайте:   Галицька здоба вийшла в наступний раунд Кубку України

Та, як виявилося пізніше це далеко не так. Справа у тому, що на стадії 1/16 фіналу до когорти команд, які пройшли 1/32 фіналу приєднаються лише гість представників прем’єр-ліги, а саме полтавська «Ворскла», рівненський «Верес», маріупольський «Маріуполь», «Сталь» з Кам’янське та кропивницька «Зірка».

Решта ж команд – це представники першої та другої ліг:

«Геліос» Харків
«Демня» Демня
«Жемчужна» Одеса
«Гірник-Спорт» Горішні Плавні
«Арсенал-Київ» Київ
«Десна» Чернігів
«Колос» Ковалівка
«Інгулець» Петрово
«Агробізнес» Волочиськ
«Авангард» Краматорськ
«Прикарпаття» Івано-Франківськ
«Дніпро-1» Дніпро
«Львів» Львів
«Таврія-Сімферополь» Сімферополь

Якщо бути відвертим, то щось в цьому є. Завдяки такому формату команди, які нижчі класом мають більшу зацікавленість брати участь в подібному турнірі.

Тому, з нетерпінням очікуємо на жеребкування, яке відбудеться у п’ятницю 4 серпня у будинку футболу що у місті Києві. Початок о 12 годині.

Звичайно, хотілося би щоб на цій стадії змагань представники Львівщини між собою не зустрілися, а грали вдома.

Як буде насправді час покаже.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*