Запрошуємо відвідати благодійну фотовиставку «На прищепках» - Блог про Львів

Запрошуємо відвідати благодійну фотовиставку «На прищепках»

На прищепках

Уже цієї неділі, 13 серпня, у сквері «На валах», що навпроти Львівської ОДА відбуватиметься благодійна фотовиставка просто неба «На прищепках».

Тематика світлин: “Я люблю життя”.

Як взяти участь у заході?

Потрібно роздрукувати власні фото (формат не менше 15*21), об`єднані згаданою тематикою, й прийти та розвісити їх на мотузках у сквері. На звороті бажано залишати коротку інформацію про автора чи кадр, аби покупець при потребі міг сконтактувати з фотографом.

Або ж можна просто прийти та придбати “На прищепках” ті світлини, які сподобались найбільше за добровільну пожертву (від 10 грн/фото). Спеціально для цього буде облаштовано кілька скриньок, куди відвідувачі зможуть покласти кошти за зняті з мотузків світлини.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Мобільному хоспісу для дітей ЗУСДМЦ. По завершенню фотовиставки буде оприлюднено звіт.

Також читайте:   Мінімалізм у музиці (продовження)

Додамо, що минулоріч спільними зусиллями нам вдалось зібрати 3106 грн., які було спрямовано на образотворчі заняття та смаколики для діток з “Лівчицької спеціальної загально-освітньої школи-інтернату І-ІІ ступеня (для дітей з вадами психо-фізичного розвитку)”.

Прийти та розвісити свої світлини чи придбати кадри, які найбільше впали в око, можна протягом дня з 12:00 до 19:00.
Організатори події запевняють: гарний настрій, обмін досвідом та приємно проведений час гарантовано. Творити добро легко!
Деталі за тел.: 097 51 44 642.

P.S. Планує взяти участь в заході й ваш автор. Спеціально для цього навіть підготував кілька світлин із Карпат. Тематика – чудернадські дерева. Можливо й мої фотографії сподобаються відвідувачам.

Додам, що нещодавно на нашому ресурсі була видана у світ спеціальна галерея присвячена цій темі. Деталі за наступним посиланням.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*