У битві у Львові “Енергія” розійшлася миром з “ХІТом” (відео) - Блог про Львів

У битві у Львові “Енергія” розійшлася миром з “ХІТом” (відео)

Енергія - ХІТ - 2:2

Волею календаря вже у другому турі чемпіонату України з футзалу між собою зустрілися головні претенденти на нагороди в цьогорічній першості львівська «Енергія» та київський «ХІТ».

Поєдинок очікувався з нетерпінням, адже матчі між цими командами завжди проходять у цікавій боротьбі. Даний винятком не став.

Ведучи довгий час у рахунку львівська команда таки примудрилася пропустити двічі й у підсумку все завершилося внічию 2:2.

Та, про все, по-порядку.

Що кинулося в очі ще на розминці команд, так це відсутність у складі столичних футзалістів їхнього основного воротаря Влада Лисенка. Проте, й резервний кіпер «ХІТа» Тарас Коваленко зіграв на рівні.

Вже у дебюті поєдинку він кілька разів врятував свою команду від голів, але й він був безсилим, коли чудовий по красі удар зі штрафного вдався Віталію Танському.

Поки кияни приходили до тями вдруге за «Енергію» відзначився Тарас Кузь, який після відходу з команди братів Грицин став лідером колективу.

Відігрався «ХІТ» у другому таймі. Спершу після чудової комбінації відзначився Андрій Борсук.

Також читайте:   Друга ліга України: «Епіцентр К Таїрова» (Одеса) - чемпіон

А потім нерви не витримали в одного з гравців «Енергії», суддя зафіксував шостий командний фол і гравець «ХІТа» Сергій Журба вдало реалізував десятиметровий.

Пробив він, як кажуть, без шансів для воротаря львівської команди Володимира Кардаша.

Ба, скажу навіть більше. Київська команда хотіла перемогти в цій зустрічі, адже після того як рахунок в грі став нічийним Лук’яненко зняв воротаря й перейшов на гру в п’ять польових гравців, але «енергетики» вистояли.

2:2 закономірний результат у Львові.

Наступний, 3-й тур чемпіонату відбудеться вже наступних вихідних. Проте, наша команда свій поєдинок цього туру гратиме в середу, 3 жовтня й це буде також центральний матч туру.

Легчанов і компанія поїдуть грати в гості до діючого чемпіона країни херсонського «Продексіму».

Підопічні Ігоря Москвичова у цьому турі сенсаційно втратили очки в грі проти одеської команди «Юні-Ламан». По ходу гри «Продексім» навіть програвав, але таки зумів уникнути поразки.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у матчі між «Енергією» та «ХІТом»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*