У Львові стартує аматорська ліга з флорболу - Блог про Львів

У Львові стартує аматорська ліга з флорболу

Аматорська ліга

27 вересня у СК «Динамо» (вул. Зелена, 59) розпочнеться боротьба восьми аматорських команд у змаганнях, що втретє поспіль проводяться у місті Лева.

Протягом чотирьох місяців «Нові імена», «ЛНУ», «Корзо», «Квітка», «Skelia», «Lemberg2», «Янтар» та «Lemberg» зіграють чотири повноцінних тури в яких визначать квартет, який у грудні побореться за звання кращої аматорської команди Львова.

Базові дні проведення кожного туру та серії плей-офф: 27.09, 25.10, 15.11, 6.12 та 16.12. 17

Роман Лозинський, голова Львівської обласної федерації флорболу розповів:

Вже третій рік поспіль флорбольний клуб «Лемберг» організовує аматорську лігу. Це успішний турнір в якому на даний момент приймає участь вісім команд. У майбутньому плануємо залучати до цих змагань більшу кількість команд не лише з міста Львова, а й з області.

Родзинкою змагань є те, що навіть не маючи команди, ви можете прийти та спробувати свої сили у такому цікавому виді спорту як флорбол. Для цього достатньо мати лише спортивну форму. Іншими атрибутами ми забезпечимо.

Запрошуємо всіх охочих відвідати цей захід, початок 27 вересня, з 18:30 до 22:00, вхід вільний.

Звісно, що блог Воробуса не залишиться осторонь цієї події. Ваш автор при першій же нагоді спробує відвідати ці змагання й написати про них у блозі, що ви зараз читаєте.

Також читайте:   Волейбол. Кубок ЄКВ. "Барком-Кажани" у першому матчі перемагають клуб "Воєводина"

Нагадаю хто не знає, діючим чемпіоном аматорської ліги з флорболу є команда «Нові імена», яка у фінальному поєдинку була сильнішою за колектив «Корзо» із рахунком 3:0.

Що цікаво, вирішальний поєдинок пройшов у палці спорту «Галичина» під час міжнародного турніру «Ukraine Open 2017».

Гра була рівною й тривала до голу.

«Нові імена» більше грали першим номером, а «Корзо» переважно на контратаках. Моментів біля воріт обидвох команд було обмаль, тому й логічно що перший тайм цієї зустрічі завершився за рахунку 0:0.

Після перерви малюнок гри на майданчику не змінився. Гра і на далі була з мінімальною кількістю моментів й у голові навіть промайнула думка, а чи не буде сьогодні післяматчевих булітів.

Миритися з цим не хотів гравець «Нових імен» Бутрин, який показав що в авторській лізі також вміють забивати гарні голи.

Денис відзначився дублем після сольних проходів та дальніх ударів.

«Корзо» зробили спроби відігратися, але «імена» грали без помилок. Навіть більше, ця команда зуміла забити ще раз.

Гол на свій рахунок записав Тарас Николишин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*