Воробус відвідав матч хокейного клубу “Галицькі Леви” у Новояворівську - Блог про Львів

Воробус відвідав матч хокейного клубу “Галицькі Леви” у Новояворівську

Воробус на хокеї

Вчора ваш автор вирішив зрадити найпопулярнішому виду спорту в Україні футболу й відправився у містечко Новояворівськ на Львівщині щоб вперше в житті побувати на хокеї.

Хто не знає, з цього сезону місцева команда «Галицькі Леви» приймає участь у змаганнях національної першості.

Гріхом було би не поїхати на цей екзотичний для Львова вид спорту.

Дорога до Новояворівська зайняла близько години. Їдучи автобусом спілкувався з місцевими людьми. Про хокей тут знають і якщо мають час, то обов’язково відвідують матчі «левів».

Льодовий палац знаходиться у центрі міста неподалік Міської Ради.

Про те, що у Новояворівську відбувається календарний матч між «Галицькими Левами» та ХК «Донбас» сповіщує афіша на вході у палац. Було би добре й по місту роклеїти.

Афіша

Вхід на матчі платний. Щоправда, ціна перепустки не така вже й велика – 25 гривень з особи. Враховуючи те, що матчі відбуваються раз на тиждень, а то й раз на два тижні – ходити можна.

Квиток на гру

Із добиранням з інших міст важкувато, але що вже маємо, те маємо.

Керівництву ХК «Галицькі Леви» хотілося би побажати на майбутнє аби матчі «ставили» не пізніше 18 години. В іншому разі виїхати з містечка на Львівщині буде вкрай важко.

Також читайте:   УМХЛ. U-16. «Галицькі Леви» обмінялися перемогами з «Донбасом»

Повертаючись до гри з лідером першості «Донбасом» був вражений атмосферою в залі. Народ любить хокей й з радістю ходить сюди.

Побачивши гру наживо зрозумів, що хокей по телебаченню – це не те, що бачити все це дійство на власні очі. Принаймні де знаходиться шайба помітно.

Вболівальники під час гри не сідають. Хоча могли би. Для цього потрібно добре одягатися, бо всередині прохолодно й можна підмерзнути.

ХК «Галицькі Леви» має свій фан-клуб, атрибутику. Під час гри чарівні дівчата танцюють, всіляко підтримують свою команду. Гасла та танці підтримують прості вболівальники.

З фанами

Скучно там точно не буває. Між періодами фани виходять на вулицю де можна попити кави, з’їсти хот-дог тощо.

Щодо самої гри, то місцевій команді ще рано сперечатися за перемогу в першості. У матчі проти беззаперечного лідера чемпіонату команди з Донеччини «леви» були статистами, але тим не менше народ бажав забити якомога більше шайб у ворота свого суперника.

Галицькі Леви - Донбас

Один раз це зробити вдалося й будемо сподіватися, що вже у наступних матчах місцевий хокейний клуб порадує своїх прихильників кращими результатами.

Цікавий вид спорту, хороша атмосфера, сюди вартує приїхати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*