Воробус відвідав Свято сиру й вина - Блог про Львів

Воробус відвідав Свято сиру й вина

Свято Сиру й Вина

Вчора, 20 жовтня у місті Львові стартувало вже традиційне для нашого міста свято Сиру й Вина.

Якщо бути точнішим, то цьогоріч цей культурний захід проходить вже всьоме. Будете сміятися, але за ці всі роки ваш автор ще жодного разу на ньому не бував.

Можливо й цього року знову би був пропустив свято якби не повертався з відрядження якраз через вулицю Коперника. Саме там на території палацу Потоцьких проходить головне гастрономічне свято року куди з’їжджаються виробники та фермери з різних куточків нашої держави.

Що ж, підходжу до каси щоб дізнатися в яку ціну вхідний квиток. Приємна дівчинка відповідає, що 40 гривень на три дні. Придбати перепустки можна як на місці, так і у мережі інтернет тут.

Багато це чи мало? Якщо врахувати той факт, що на святі також треба щось купувати, то ціна трохи кусається. Але ж, разом із вхідним квитком вам безкоштовно дають гарячий глінтвейн.

Отакої…

Вітряк

Ще мить і я потрапляю на територію свята. Людей тут багацько й, що цікаво, всі масово дегустують продукти, які користуються великим попитом: сир, вино, бринза й так далі.

Якщо чесно, то це свято мені чимось нагадало Різдвяний ярмарок, який відбувається на проспекті Свободи.

Також читайте:   Оля Цибульська: про силіконові груди, порно та веселі історії зі зйомок

Пляшка

Велика кількість відвідувачів, музика, двіржяк, народ розпиває алкогольні напої на спеціальних столиках й закусує його не менш смачними ковбасками, сиром і так далі.

Ще кілька днів тому прогулюючись вечірнім містом думав, а де ж подівалися всі наші дівчата? Виїхали закордон?

Так от, на святі Сиру й Вина дівчат до кольору, до вибору. Хтось танцює, хтось спілкується з друзями, а хтось просто насолоджується смаком вина.

Вивіска

До речі, про дегустацію. Купувати вино, інші алкогольні напої чи смаколики необов’язково. Продавці хоч і не багато, але дають на пробу свої вироби.

Пішов до однієї ятки, до іншої, ще до однієї й вже ситий. Жартую, звісно.

Не зміг стриматися купити щось додому й ваш автор. Дегустувати – це одна річ, а випити бокал хорошого вина вже вдома – інша.

Продавець із закарпатськими винами вже так прихвалювала своє вино, що змушений був купити пляшечку. Біле, напівсолодке. Якраз те, що я полюбляю.

Жіночка навіть дала візитку якщо її продукт сподобається, то можна замовити нову партію через Нову пошту.

Також вмовив купити вина з ожини й дядько з Мукачеве. Смачне…

Свято триває….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*