Волейбол. Кубок ЄКВ. “Барком-Кажани” у першому матчі перемогли “Маккабі” - Блог про Львів

Волейбол. Кубок ЄКВ. “Барком-Кажани” у першому матчі перемогли “Маккабі”

Барком-Кажани

Вчора у Львові був великий волейбольний день. У рамках 1/32 кубка ЄКВ місцевий клуб «Барком-Кажани» приймав ізраїльський «Маккабі».

Звісно, ваш автор не міг прогавити таку спортивну подію в нашому місті й залюбки відвідав цей поєдинок.

Незважаючи на погану погоду, протягом дня й ввечері, особливо, падав рясний дощ, вільних місць у палаці спорту «Галичина» не було. Квитки на цю гру були платними. Їх вартість становила 40 гривень.

Не так вже й багато як на матч єврокубків.

Що одразу ж кинулося в очі, коли зайшов у зал, так це нове покриття. Терафлекс постелили спеціально для цієї гри. Хоча, не приховую того факту, було би добре якби у палаці спорту «Галичина» з часом змінили паркет.

Вже неодноразово чув нарікання на нього від учасників тих чи інших змагань.

Організація гри

До неї претензій нема. Все було зроблено на високому рівні. Єдине за що прикро, так це за танцювальний колектив. Маленькі діти вийшли на паркет, хотіли порадувати всіх присутніх у залі своїм номером, але то їхню пісні довго не вмикали, то достроково припинили виступ через початок другої партії.

Гра

Не буду приховувати перед грою були побоювання за результат. «Маккабі» в ділі я не бачив. Хоча, ті ж волейбольні спеціалісти говорили ніби гості мають легко перемогти.

Також читайте:   Як не пропустити "між іншим"

Розпочали гру «кажани» краще не придумаєш. Вже з перших хвилин господарі паркету пішли у відрив й досить легко взяли гору над своїм суперником у першій партії – 25:18.

Запахло розгромом? Друга партія показала, що волейболістів з Ізраїля списувати зарано.

Гравці «Маккабі» серйозно відірвалися у рахунку, «кажани» неймовірними зусиллями зуміли відігратися, але друга партія таки була за гостями 27:25.

Початок третьої партії і знову «Маккабі» відривається у рахунку. Невже прогнози фахівців виправдаються?

Проте, львівська команда у цей вечір не могла програти. Місцева торсида гнала своїх улюбленців вперед й вони віддячили за це перемогою.

У третій партії була здобута звитяга – 25:19, у четвертій – 25:16 й у підсумку 3:1 на користь львівської команди «Барком-Кажани».

Гра-відповідь між цими суперниками відбудеться 28 листопада вже на паркеті «Маккабі» й будемо сподіватися, що львівські волейболісти порадують своїх вболівальників виходом у наступний раунд змагань.

Щоб це зробити підопічним Угіса Крастіньша треба взяти як мінімум дві партії.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*